Η Τρούμπα τσίμπησε το «Δόλωμα»

«Ρίξε Δόλωμα» λέγεται το ολοκαίνουργιο μουσικό ψαρομεζεδοπωλείο που πήρε μόλις τη θέση του «Lola’s» στην καρδιά της κινηματογραφικής Τρούμπας.

Η Τρούμπα τσίμπησε το «Δόλωμα»

«Ρίξε Δόλωμα» λέγεται το ολοκαίνουργιο μουσικό ψαρομεζεδοπωλείο που πήρε μόλις τη θέση του «Lola’s» στην καρδιά της κινηματογραφικής Τρούμπας. Το όνομά του που παραπέμπει σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι αντιπροσωπευτικό και των γενικότερων διαθέσεων του. Ο χώρος αποτίνει φόρο τιμής στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με πολλές αφίσες και αναμνηστικά, ενώ από την ίδια εποχή προέρχονται αυστηρά και οι μουσικές επιλογές που όσο περνά η ώρα πυροδοτούν το κέφι.

Η κουζίνα την οποία επιμελείται ο Χρήστος Τζιέρας κάνει focus σε μοντέρνους και κλασικούς μεζέδες της θάλασσας σαν την παντρεμένη σαρδέλα, το τηγανιτό καλαμαράκι με τσάτνεϊ από πιπεριά Φλωρίνης, αλλά κι ένα αλλιώτικο λουκάνικο θαλασσινών ή ένα γιουβετσάκι κακαβιάς με ψάρι ημέρας. Δεν λείπει μια ενότητα αφιερωμένη στα ωμά (όστρακα, σεβίτσε, ταρτάρ) αλλά και μια ευρεία γκάμα από αποστάγματα που μπορείς επιπλέον να απολαύσεις και στο χώρο του μπαρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
07/11/2025

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.