«Διόσκουροι» ξανά στο Ψυχικό

«Villa Dioskouroi» γράφει πλέον η ταμπέλα που κρέμεται στο χώρο του «Wolves of Kitchen», θυμίζοντας μας το ιστορικό στέκι που πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού.

«Διόσκουροι» ξανά στο Ψυχικό

«Villa Dioskouroi» γράφει πλέον η ταμπέλα που κρέμεται στο χώρο του «Wolves of Kitchen», θυμίζοντας μας το ιστορικό στέκι που πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού. Με ευδιάκριτες πινελιές ανανέωσης στην ατμόσφαιρα, μπαίνει στη μάχη από νωρίς το πρωί και συνεχίζει με μια πολυσυλλεκτική γευστική πρόταση. Πολλά και διάφορα ορεκτικά (ψητή μελιτζάνα με κρέμα φάβας και τηγανητή κάππαρη, σφακιανή μυζηθρόπιτα με μέλι τρούφας και καρύδια), ενδιαφέρουσες σαλάτες και αρκετές προτάσεις σε ζυμαρικά, όπως τα κοζανίτικα πέτουρα με κατσικίσιο τυρί και μανιτάρια. Μια μεγάλη ενότητα του καταλόγου συνεχίζει να είναι αφιερωμένη στους κρεατοφάγους, με highlight τα μοσχάρια δικής τους σίτευσης άνω των 45 ημερών, ενώ όσοι αγαπούν το ψάρι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Ιντριγκαδόρικα γλυκά και κοκτέιλ στο μπαρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.