«Φάρμα Μπράλου Ψητοκρεοπωλείο»: σουβλάκια-πειρασμός στο Κολωνάκι

Τραπέζια στη Μηλιώνη και εντός σουβλάκια που φτιάχνονται καθημερινά επιτόπου και ψήνονται με μαεστρία στη θράκα.

«Φάρμα Μπράλου Ψητοκρεοπωλείο»: σουβλάκια-πειρασμός στο Κολωνάκι

Είχα ακούσει από διάφορες μεριές ότι γίνεται χαμός στο Ψητοκρεοπωλείο της Φάρμας Μπράλου στο Κολωνάκι και το επιβεβαίωσα το βράδυ που το επισκέφτηκα. Τα τραπέζια που βγάζουν στον πεζόδρομο της Μηλιώνη γεμίζουν και αδειάζουν διαρκώς από ένα mixed κοινό που περιλαμβάνει από οικογένειες και καλοντυμένους business people μέχρι παλιούς Κολωνακιώτες, την ίδια στιγμή που οι θράκες εντός ψήνουν αδιάκοπα σουβλάκια όλων των ειδών πλάι στις βιτρίνες με τα εκλεκτά κρεατικά τους (ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πυρήνας του χώρου είναι το κρεοπωλείο της φάρμας που συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του).

«Φάρμα Μπράλου Ψητοκρεοπωλείο»: σουβλάκια-πειρασμός στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Ο κατάλογος μια σταλιά, κάτι που μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε όλα τα σουβλάκια τους που φτιάχνονται καθημερινά επιτόπου και ψήνονται αριστοτεχνικά: πρώτο και καλύτερο εκείνο από black angus, ζουμερά και πεντανόστιμά τόσο εκείνα από μπούτι αλανιάρικου κοτόπουλου όσο και τα χοιρινά. Το σωστό ψήσιμο φάνηκε επίσης στα τριών ειδών μπιφτέκια (200 γρ. έκαστο) που όλα, ακόμα και το συνήθως κακοπαθημένο από γαλοπούλα, βγάζουν ατόφια γεύση κρέατος χωρίς περιττά αρτύματα.

«Φάρμα Μπράλου Ψητοκρεοπωλείο»: σουβλάκια-πειρασμός στο Κολωνάκι - εικόνα 2

Εδώ και λίγο καιρό μάλιστα έχει προστεθεί κι ένα burger, μπουκιά και συχώριο, με θηριώδες μπιφτέκι, καλό τσένταρ και ακόμα καλύτερο μπριοσένιο ψωμάκι που αξίζει να ανακαλύψετε. Στη σέντρα παίζουν ακόμα λίγες σαλάτες (καλύτερη εκείνη με τα ντοματίνια και τα ωραία χαρουποπαξίμαδα), πατάτες τηγανητές κομμένες στο χέρι και κάποια ντιπς επίσης σπιτικά για να τις βουτήξετε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".