Brunch για μικρούς και μεγάλους στο «St. George Lycabettus»

Ανανεωμένο επιστρέφει το κυριακάτικο brunch για όλη την οικογένεια στον έκτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου με όλη την Αθήνα στο πιάτο.

Brunch για μικρούς και μεγάλους στο «St. George Lycabettus»

Ανανεωμένο επιστρέφει το κυριακάτικο brunch για όλη την οικογένεια του «St. George Lycabettus». Από αυτήν την Κυριακή (6/10) στο «La Suite Lounge» στον έκτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου στις πλαγιές του Λυκαβηττού οι εκλεκτοί μπουφέδες φορτώνονται ξανά με φρέσκες σαλάτες, bagels, κρουασάν, pancakes, γλυκές και αλμυρές τάρτες χωρίς να λείπει το εντυπωσιακό σιντριβάνι σοκολάτας αλλά και νέους πειρασμούς σαν το vegan banana bread, τα energy & detox smoothies και το yogurt bar όπου ταιριάζουμε το γιαούρτι της αρεσκείας μας με πολλά super foods.

Μπορούμε βέβαια να παραγγείλουμε και αλά καρτ, την ίδια στιγμή που τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στο kids corner ή παρακολουθούν κάποια ταινία στο screening room (16:00 – 18:00). Προσεχώς μάλιστα θα υπάρχει και παιδική θεατρική παράσταση κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα. To brunch σερβίρεται κάθε Κυριακή 12:00-16:00 και μπορείτε να κάνετε κράτηση στο 2107416191.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.