
Πολύ κοντά στην πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι φέρνει εδώ και λίγες ημέρες θαλασσινή αύρα το όμορφο ψαρο-εστιατόριο, που έχει στο τιμόνι της κουζίνας τον Γιάννη Στανίτσα. Ο ταλαντούχος σεφ έχει δημιουργήσει ένα μενού μοντέρνας θαλασσινής κουζίνας με πρωτότυπες γεύσεις και κάπως έτσι από την ανοικτή κουζίνα (chef de cuisine ο Χρήστος Καρακώστας) καταφτάνουν για αρχή παστουρμάς μπακαλιάρου, γιουβαρλάκια γαρίδας με μολόχα, καυκαλήθρες και σάλτσα μοσχολέμονου αλλά και μια εντυπωσιακή πιατέλα φουλ στα όστρακα και στο ιώδιο.
Το raw bar μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με ξεχωριστά καρπάτσιο και ταρτάρ, όπως για παράδειγμα από κέφαλο και λαβράκι Αιτωλικού, τα οποία συνοδεύονται με μια επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικές σάλτσες και μαρινάδες (από γάρο μέχρι κρέμα παντζαριού με φραγκοστάφυλο), ενώ δεν λείπουν πολλά ακόμα μικρά και μεγάλα πιάτα σαν την πεσκανδρίτσα ποσέ με πουρέ από παστινάκι και σάλτσα αμπελόφυλλο και τη μανέστρα Γιαννιτσών με καραβίδες και αυγοτάραχο του Τρικαλινού.