Η Βραζιλία στο πιάτο του «Hilton»

Μετά την Ισπανία, γεύση Βραζιλίας παίρνει το «Βυζαντινό» για ένα ολόκληρο δεκαήμερο με τίτλο «Brazil on your Plate».

Η Βραζιλία στο πιάτο του «Hilton»

Μετά την Ισπανία, γεύση Βραζιλίας παίρνει το «Βυζαντινό» για ένα ολόκληρο δεκαήμερο με τίτλο «Brazil on your Plate». Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, σε συνδιοργάνωση με την πρεσβεία της Βραζιλίας, οι σπέσιαλ μπουφέδες στο εντυπωσιακό all day restaurant του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνουν από φασόλια Feijoada και κροκέτες Coxinhas μέχρι τη σούπα θαλασσινών Moqueca, τροπικές σαλάτες με ψητό ανανά, πικάνια με τηγανητές μπανάνες θα μπορείς όμως να παραγγείλεις και à la carte. Οι σπέσιαλ γεύσεις που προτείνουν δύο σεφ της εμβληματικής ξενοδοχειακής αλυσίδας -ο Κώστας Αθανασίου από το ξενοδοχείο της Αθήνας και η Βραζιλιάνα Claudiana Francisca da Luz, που έφερε στην Ελλάδα αυθεντικές συνταγές της πατρίδας της – θα συνοδευτούν μάλιστα τα Σαββατόβραδα 28/9 και 5/10 από ζωντανή βραζιλιάνικη μουσική, capoeira και χορευτές samba. Η τιμή κατ’άτομο σε μπουφέ είναι € 38 και € 45 την Κυριακή το μεσημέρι με παιδική γωνιά και απασχόληση για τους μικρούς επισκέπτες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.