Κάτι «Alo» εμφανίστηκε στο Κολωνάκι

Η ταμπέλα που κρέμεται πλέον στο κλασικό πόστο του «Εν Δελφοίς» γράφει πάνω «Alo» και η ριζική ανακαίνιση έδωσε στο χώρο την ατμόσφαιρα ενός ζεστού μπιστρό.

Κάτι «Alo» εμφανίστηκε στο Κολωνάκι

Η ταμπέλα που κρέμεται πλέον στο κλασικό πόστο του Κολωνακίου γράφει πάνω «Alo» και η ριζική ανακαίνιση έδωσε στο χώρο την ατμόσφαιρα ενός ζεστού μπιστρό με γήινα χρώματα, πολυελαίους, παλιές κορνίζες και καθρέφτες στους τοίχους αλλά κι ένα εντυπωσιακό μπαρ με πράσινο μάρμαρο. Όσο για τις γευστικές διαθέσεις του «σιτιστή» (αυτό σημαίνει το όνομά του στα λατινικά), αυτές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καθώς ο κατάλογος αριθμεί περί τα πενήντα πιάτα σε μεσογειακούς τόνους: πολλά και διάφορα ορεκτικά, ζυμαρικά, έμφαση στις καλές κοπές κρεάτων αλλά και στο φρέσκο μεγάλο ψάρι από συνεργαζόμενες τράτες, τα θαλασσινά και τα όστρακα.

Κάτι «Alo» εμφανίστηκε στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Ένα μεγάλο παράθυρο επιτρέπει τη θέα στη δράση της κουζίνας, από την οποία θα βγαίνουν προσεχώς και κάποια μαγειρευτά ημέρας με βάση την εποχή και τα προϊόντα της. Η wine list εστιάζει στον ελληνικό αμπελώνα και τα παλαιωμένα αποστάγματα, ενώ σε περίπτωση που δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε μπορείτε να εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο στους παρκαδόρους του μαγαζιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.