Κάτι «Alo» εμφανίστηκε στο Κολωνάκι

Η ταμπέλα που κρέμεται πλέον στο κλασικό πόστο του «Εν Δελφοίς» γράφει πάνω «Alo» και η ριζική ανακαίνιση έδωσε στο χώρο την ατμόσφαιρα ενός ζεστού μπιστρό.

Κάτι «Alo» εμφανίστηκε στο Κολωνάκι

Η ταμπέλα που κρέμεται πλέον στο κλασικό πόστο του Κολωνακίου γράφει πάνω «Alo» και η ριζική ανακαίνιση έδωσε στο χώρο την ατμόσφαιρα ενός ζεστού μπιστρό με γήινα χρώματα, πολυελαίους, παλιές κορνίζες και καθρέφτες στους τοίχους αλλά κι ένα εντυπωσιακό μπαρ με πράσινο μάρμαρο. Όσο για τις γευστικές διαθέσεις του «σιτιστή» (αυτό σημαίνει το όνομά του στα λατινικά), αυτές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καθώς ο κατάλογος αριθμεί περί τα πενήντα πιάτα σε μεσογειακούς τόνους: πολλά και διάφορα ορεκτικά, ζυμαρικά, έμφαση στις καλές κοπές κρεάτων αλλά και στο φρέσκο μεγάλο ψάρι από συνεργαζόμενες τράτες, τα θαλασσινά και τα όστρακα.

Κάτι «Alo» εμφανίστηκε στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Ένα μεγάλο παράθυρο επιτρέπει τη θέα στη δράση της κουζίνας, από την οποία θα βγαίνουν προσεχώς και κάποια μαγειρευτά ημέρας με βάση την εποχή και τα προϊόντα της. Η wine list εστιάζει στον ελληνικό αμπελώνα και τα παλαιωμένα αποστάγματα, ενώ σε περίπτωση που δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε μπορείτε να εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο στους παρκαδόρους του μαγαζιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.