Αέρας ανανέωσης στα «La Strega»

Η νέα σεζόν έφερε ολοκαίνουργιο κατάλογο που αγκαλιάζει το comfort food με διευρυμένους γευστικούς ορίζοντες.

Αέρας ανανέωσης στα «La Strega»

Πάνε περίπου 25 χρόνια που το «La Strega» ξεκίνησε την πορεία του από το Φάληρο, η οποία γράφεται πλέον στα μαγαζιά της Γλυφάδας και της Νέας Σμύρνης. Η νέα σεζόν έφερε μάλιστα ολοκαίνουργιο κατάλογο που αγκαλιάζει το comfort food με διευρυμένους γευστικούς ορίζοντες, που ανοίγονται από την πίτσα και την pasta προς τα μπέργκερ και τα tex mex classics κάνοντας όμως χώρο και για τα εκλεκτά κρεατικά.

Έτσι, μπορείτε να τσιμπολογήσετε ελεύθερα γεύσεις του κόσμου, κάνοντας για παράδειγμα την αρχή με crispy μανιτάρια porto bello που συνοδεύονται με ζεστή σος κρέμας τυριού με λευκή τρούφα όπως και τα χειροποίητα nachos με πολλά και διαφορετικά toppings. Η συνέχεια μπορεί να περιλαμβάνει μια πίτσα Milano με καλή μοτσαρέλα, καπνιστές νότες από τυρί scamorza, λεπτές φέτες σαλάμι και φρέσκια ρόκα ή μια pasta Guanciale al Pepe για όσους αγαπούν την αυθεντική συνταγή της καρμπονάρα, ενώ στην ενότητα των κρεατικών αξίζει να ποντάρετε σε ένα rib eye steak από Black Angus ή μια ταλιάτα που γαρνίρεται με σος τσιμιτσούρι και ζυμαρικά νιοκέτι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.