Τσατσάκης και Βέργαδος στο «Άδολο»

Ο executive chef του θαλασσινού εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης προσκαλεί τον γνωστό pastry chef Χρήστος Βέργαδο για μια βραδιά με θέμα «Γευστικά Είδωλα».

Τσατσάκης και Βέργαδος στο «Άδολο»

Η νέα σεζόν φέρνει συνέχεια στις προσκλήσεις που απευθύνει ο executive chef του θαλασσινού εστιατορίου της Νέας Κηφισίας Βασίλης Τσατσάκης σε επώνυμους καλεσμένους για ξεχωριστές γευστικές βραδιές. Καλεσμένος του στις 26/9 είναι ο γνωστός pastry chef Χρήστος Βέργαδος και το ειδικό μενού που κοστίζει € 40 κατ’άτομο είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες ιδέες: από το ταρτάρ τόνου με κρεμμύδι κονφί, αρωματικό σιρόπι τσίλι, φρέσκο σχοινόπρασο και σαντιγί ταραμά ή την τηγανιτή σουπιά πάνω σε κρέμα από σπανακόρυζο και σαντιγί από αρσενικό Νάξου που βρίσκουμε στα ορεκτικά μέχρι το ριζότο γαρίδας μαγειρεμένο σε ζωμό αστακού με μους καπνιστής φέτας που επιφυλάσσουν τα κυρίως, αλλά και το γλυκό φινάλε με κορμό αρμενοβίλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.