Τσατσάκης και Βέργαδος στο «Άδολο»

Ο executive chef του θαλασσινού εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης προσκαλεί τον γνωστό pastry chef Χρήστος Βέργαδο για μια βραδιά με θέμα «Γευστικά Είδωλα».

Τσατσάκης και Βέργαδος στο «Άδολο»

Η νέα σεζόν φέρνει συνέχεια στις προσκλήσεις που απευθύνει ο executive chef του θαλασσινού εστιατορίου της Νέας Κηφισίας Βασίλης Τσατσάκης σε επώνυμους καλεσμένους για ξεχωριστές γευστικές βραδιές. Καλεσμένος του στις 26/9 είναι ο γνωστός pastry chef Χρήστος Βέργαδος και το ειδικό μενού που κοστίζει € 40 κατ’άτομο είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες ιδέες: από το ταρτάρ τόνου με κρεμμύδι κονφί, αρωματικό σιρόπι τσίλι, φρέσκο σχοινόπρασο και σαντιγί ταραμά ή την τηγανιτή σουπιά πάνω σε κρέμα από σπανακόρυζο και σαντιγί από αρσενικό Νάξου που βρίσκουμε στα ορεκτικά μέχρι το ριζότο γαρίδας μαγειρεμένο σε ζωμό αστακού με μους καπνιστής φέτας που επιφυλάσσουν τα κυρίως, αλλά και το γλυκό φινάλε με κορμό αρμενοβίλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.