«Mastello»: η επιστροφή

Ύστερα από ένα ακόμα καλοκαίρι στην Άνδρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, το όμορφο ψαρο-εστιατόριο επιστρέφει στην Αργυρούπολη όπου ξεκίνησε πέρυσι την αθηναϊκή του καριέρα.

«Mastello»: η επιστροφή

Ύστερα από ένα ακόμα καλοκαίρι στην Άνδρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, το όμορφο ψαρο-εστιατόριο επιστρέφει στην Αργυρούπολη όπου ξεκίνησε πέρυσι την αθηναϊκή του καριέρα. Από τις 13/9 ανοίγει ξανά την open air αυλή του όπως πάντα με τον ταλαντούχο Γιάννη Στανίτσα στα ηνία της κουζίνας και chef de cuisine τον Μιχάλη Σάτμαρη. Το μοντέρνο θαλασσινό ρεπερτόριο περιλαμβάνει από ταλιάτα τόνου με τσιγαριαστά χόρτα και καρπάτσιο λαβράκι με μους από μαυρομάτικα μέχρι κριθαρότο καραβίδας αλλά και μια πεσκανδρίτσα με ριζότο από μελάνι σουπιάς, πλάι φυσικά στο φρέσκο ψάρι που έρχεται από τις θάλασσες της Εύβοιας και της Άνδρου. Από το αρχοντικό κυκλαδίτικο νησί κρατάει και η αυθεντική συνταγή της φουρτάλιας που φιγουράρει πλέον στο μενού, μαζί με τα εκλεκτά ανδριώτικα τυριά (βολάκι, πετρωτή, κοπανιστή) που σερβίρουν μαριναρισμένα σε καρπούζι και σταφύλι, αλλά και μια ποικιλία από ψαγμένα σπιτικά προϊόντα όπως το άγνωστο τοπικό γλυκό του κουταλιού μπαμπιλόνι, που μπορούμε μάλιστα να προμηθευτούμε για το σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Mastello Athens

Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.