«Noel» και «Brokies» σε brunch συνασπισμό

Συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη το pop up του δημοφιλούς all day στεκιού της Κάντζας στο όλο το χρόνο γιορτινό μαγαζί του κέντρου.

«Noel» και «Brokies» σε brunch συνασπισμό

Ξεκίνησε μέσα στον Αύγουστο, αγαπήθηκε και συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη το pop up του δημοφιλούς all day στεκιού της Κάντζας στο όλο το χρόνο γιορτινό μαγαζί του κέντρου. Το ειδικό μενού που δημιούργησε η σεφ του «Brokies» Δέσποινα Πάνου και φιγουράρει στα τραπέζια του «Noel» κεντράρει στο brunch που σερβίρεται μέχρι το αργά το απόγευμα, ανοίγεται όμως και σε άλλες comfort γεύσεις για το υπόλοιπο της ημέρας.

Πέρα λοιπόν από διάφορες παρασκευές με αυγά και pancakes αλμυρά και γλυκά, θα βρείτε ακόμα ορεκτικά, σαλάτες, πίτσα και κάποια κύρια πιάτα. Στα γευστικά SOS σημειώστε τα mini burgers με ωραίο κιμά και διάφορα toppings ή το μεγάλο που σερβίρεται με bbq sauce και τηγανιτό αυγό, τη δροσερή σαλάτα του Καίσαρα και τα bao buns με τραγανό κοτόπουλο, φιστικοβούτυρο και μαγιονέζα με γλυκό τσίλι – κάποια από αυτά μάλιστα ενδέχεται να βρουν μόνιμα τη θέση τους στον κατάλογο του «Noel».

Περισσότερες πληροφορίες

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.