Τα dîners de gala «Νότιο Αιγαίο: 30 αιώνες γευστικός πολιτισμός» επιστρέφουν

Τα dîners de gala του φθινοπώρου ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου με το fine dining εστιατόριο «Blue Bay» του «Atlantica Imperial Resort & Spa».

Τα dîners de gala «Νότιο Αιγαίο: 30 αιώνες γευστικός πολιτισμός» επιστρέφουν

Δυναμικά ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι τα dîners de gala «Νότιο Αιγαίο: 30 αιώνες γευστικός πολιτισμός», που διοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το αθηνόραμα στη Ρόδο με την ευγενική χορηγία της METRO Cash & Carry, της Nespresso και της Aegean Airlines.

Ύστερα λοιπόν από τα εστιατόρια «Noble» στο ξενοδοχείο «Elysium» και «12 Νησιά» στο «Rhodos Palace» που σήκωσαν την αυλαία της ξεχωριστής διοργάνωσης τον Αύγουστο, τα dîners de gala του φθινοπώρου ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου με το fine dining εστιατόριο «Blue Bay» του «Atlantica Imperial Resort & Spa». Ο έμπειρος executive chef Ηλίας Κακούρης και η μπριγάδα του θα αποδώσουν τις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις με κοσμοπολίτικη διάθεση και guest chef τον Έκτορα Μποτρίνι.

Από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, πάλι, στο «Thea» του «Sheraton Rhodes Resort», ο executive chef Νίκος Ζερβός θα παρουσιάσει μια ανάλαφρη και μοντέρνα εκδοχή της κουζίνας των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου με guest chef τον Αστέριο Κουστούδη, ενώ για το τελευταίο dîner de gala που διοργανώνεται στο εστιατόριο «Almante's» του ξενοδοχείου «Lindian Village», ο executive chef Γιώργος Παλαιολόγου θα ενσωματώσει χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα σε γευστικά πιάτα με guest chef τον Γιάννη Μπαξεβάνη.

Αν σχεδιάζετε φθινοπωρινή απόδραση στη Ρόδο αξίζει να απολαύσετε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία, βρίσκοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο www.aegean30.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.