Τα dîners de gala «Νότιο Αιγαίο: 30 αιώνες γευστικός πολιτισμός» επιστρέφουν

Τα dîners de gala του φθινοπώρου ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου με το fine dining εστιατόριο «Blue Bay» του «Atlantica Imperial Resort & Spa».

Τα dîners de gala «Νότιο Αιγαίο: 30 αιώνες γευστικός πολιτισμός» επιστρέφουν

Δυναμικά ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι τα dîners de gala «Νότιο Αιγαίο: 30 αιώνες γευστικός πολιτισμός», που διοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το αθηνόραμα στη Ρόδο με την ευγενική χορηγία της METRO Cash & Carry, της Nespresso και της Aegean Airlines.

Ύστερα λοιπόν από τα εστιατόρια «Noble» στο ξενοδοχείο «Elysium» και «12 Νησιά» στο «Rhodos Palace» που σήκωσαν την αυλαία της ξεχωριστής διοργάνωσης τον Αύγουστο, τα dîners de gala του φθινοπώρου ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου με το fine dining εστιατόριο «Blue Bay» του «Atlantica Imperial Resort & Spa». Ο έμπειρος executive chef Ηλίας Κακούρης και η μπριγάδα του θα αποδώσουν τις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις με κοσμοπολίτικη διάθεση και guest chef τον Έκτορα Μποτρίνι.

Από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, πάλι, στο «Thea» του «Sheraton Rhodes Resort», ο executive chef Νίκος Ζερβός θα παρουσιάσει μια ανάλαφρη και μοντέρνα εκδοχή της κουζίνας των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου με guest chef τον Αστέριο Κουστούδη, ενώ για το τελευταίο dîner de gala που διοργανώνεται στο εστιατόριο «Almante's» του ξενοδοχείου «Lindian Village», ο executive chef Γιώργος Παλαιολόγου θα ενσωματώσει χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα σε γευστικά πιάτα με guest chef τον Γιάννη Μπαξεβάνη.

Αν σχεδιάζετε φθινοπωρινή απόδραση στη Ρόδο αξίζει να απολαύσετε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία, βρίσκοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο www.aegean30.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.