Τα «Friday’s» σε εξωτικούς ρυθμούς

Η αγαπημένη αλυσίδα που βρίσκουμε σε διάφορα σημεία της πόλης στρέφει φέτος τους προβολείς στην Καραϊβική και την Τζαμάικα με ένα ειδικό εξωτικό μενού.

Τα «Friday’s» σε εξωτικούς ρυθμούς

H αγαπημένη casual dining αλυσίδα που βρίσκουμε σε διάφορα σημεία της πόλης στρέφει φέτος τους προβολείς στην Καραϊβική και την Τζαμάικα με ένα ειδικό μενού γεμάτο καλοκαιρινό εξωτισμό, ονόματι «Boonoonoonoos».

Σε αυτό βρίσκουμε από τάκος και μπεργκεράκια με μάνγκο, ανανά και σος από ρούμι μέχρι κοτόπουλο στη σχάρα Caribbean style κι ένα εντυπωσιακό Breeze Pulled Pork Burger με ζουμερό χοιρινό που σιγοψήνεται στο φούρνο με μπαχαρικά και γλασάρεται με rum sauce, ψητό ανανά, mango chutney, τραγανά κρεμμύδια και aioli sriracha σε ψωμί brioche.

Σε ανάλογο κλίμα κινούνται ασφαλώς και τα ολοκαίνουργια κοκτέιλ, όπως το Bahama Love και το Summer in a Glass, ενώ το γλυκό φινάλε γράφεται με Pina Colada Cheesecake που γαρνίρεται με σαντιγί, νιφάδες καρύδας και καψαλισμένα φιλέτα αμυγδάλου.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιατί όλοι δίνουν ραντεβού στα micro-bakeries, Λίζα Κερμανίδου;

Η ταλαντούχα Θεσσαλονικιά pastry chef του λονδρέζικου πολυχώρου Pantechnicon πάτησε Αθήνα για να υπογράψει τις γεύσεις του φρεσκοφουρνισμένου No Crumbs, και μας μιλά για την τρέλα των micro bakeries, που έχουν έρθει, πράγματι, για να καλύψουν ένα κενό.

Τα καλύτερα εστιατόρια της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής για το 2026

Το εστιατόριο Khufu’s, στο οροπέδιο της Γκίζας κατέκτησε την κορυφή, στη φετινή λίστα.

Σε έναν πεζόδρομο της Καλλιθέας υπάρχει ένα μεζεδοπωλείο-έκπληξη

Τόσο η στεριά όσο και η θάλασσα δίνουν τον τόνο με δυσεύρετες νοστιμιές ενώ η σχάρα έχει την τιμητική της.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν η Αθήνα έτρωγε στην πιτσαρία Φαντάστικ

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Εστιατόρια που φέρνουν την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο της αθηναϊκής γαστρονομίας

Σερβίρουν κάποιες από τις νοστιμότερες εκφράσεις της γαλανόλευκης γεύσης στην πόλη.

Τι γεύση μας άφησε το Garum του Χρήστου Γλωσσίδη

Στο ατμοσφαιρικό νεοκλασικό του Μετς, ο Χρήστος Γλωσσίδης ξεδιπλώνει μια προσωπική, μεθοδική προσέγγιση στις κουζίνες της Ανατολής, με χέρι λεπτό κι ανάλαφρο, κι επιχειρεί ελληνοασιατικές ζυμώσεις που θα ωριμάζουν όλο και πιο ωραία όσο περνάει ο καιρός.