Τα «Friday’s» σε εξωτικούς ρυθμούς

Η αγαπημένη αλυσίδα που βρίσκουμε σε διάφορα σημεία της πόλης στρέφει φέτος τους προβολείς στην Καραϊβική και την Τζαμάικα με ένα ειδικό εξωτικό μενού.

Τα «Friday’s» σε εξωτικούς ρυθμούς

H αγαπημένη casual dining αλυσίδα που βρίσκουμε σε διάφορα σημεία της πόλης στρέφει φέτος τους προβολείς στην Καραϊβική και την Τζαμάικα με ένα ειδικό μενού γεμάτο καλοκαιρινό εξωτισμό, ονόματι «Boonoonoonoos».

Σε αυτό βρίσκουμε από τάκος και μπεργκεράκια με μάνγκο, ανανά και σος από ρούμι μέχρι κοτόπουλο στη σχάρα Caribbean style κι ένα εντυπωσιακό Breeze Pulled Pork Burger με ζουμερό χοιρινό που σιγοψήνεται στο φούρνο με μπαχαρικά και γλασάρεται με rum sauce, ψητό ανανά, mango chutney, τραγανά κρεμμύδια και aioli sriracha σε ψωμί brioche.

Σε ανάλογο κλίμα κινούνται ασφαλώς και τα ολοκαίνουργια κοκτέιλ, όπως το Bahama Love και το Summer in a Glass, ενώ το γλυκό φινάλε γράφεται με Pina Colada Cheesecake που γαρνίρεται με σαντιγί, νιφάδες καρύδας και καψαλισμένα φιλέτα αμυγδάλου.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.