Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani»

Δεν έχει πολύ καιρό που αφίχθηκε στα Άνω Πετράλωνα η ατμοσφαιρική ιταλική gastropub με την ιδιαίτερη αγάπη στον Φρανκ Σινάτρα.

Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani»

Δεν έχει πολύ καιρό που αφίχθηκε στα Άνω Πετράλωνα η ατμοσφαιρική ιταλική gastropub με την ιδιαίτερη αγάπη στον Φρανκ Σινάτρα – θα τον δείτε να κοσμεί έναν αλλιώτικο Μυστικό Δείπνο στον τοίχο, θα τον ακούσετε συχνά και από τα ηχεία. Για τις κλασικές ιταλικές γεύσεις (π.χ. φρέσκες παπαρδέλες με προσούτο και λάδι τρούφας) και την πίτσα με το λεπτό ζυμάρι φροντίζει ο σεφ Νίκος Σουφλέρης, για τα aperitivi και τα κοκτέιλ (όπως, λ.χ., η πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή του Bloody Mary με χυμό λεμονιού, παρμεζάνα και baby corn) η ομάδα του γειτονικού αδερφού μπαρ «Επί της Δεξαμενής». Κάθε Κυριακή μάλιστα, ανοίγουν από νωρίς για brunch με ενδιαφέρουσες αλμυρές και γλυκές γεύσεις.

Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani» - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.