Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani»

Δεν έχει πολύ καιρό που αφίχθηκε στα Άνω Πετράλωνα η ατμοσφαιρική ιταλική gastropub με την ιδιαίτερη αγάπη στον Φρανκ Σινάτρα.

Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani»

Δεν έχει πολύ καιρό που αφίχθηκε στα Άνω Πετράλωνα η ατμοσφαιρική ιταλική gastropub με την ιδιαίτερη αγάπη στον Φρανκ Σινάτρα – θα τον δείτε να κοσμεί έναν αλλιώτικο Μυστικό Δείπνο στον τοίχο, θα τον ακούσετε συχνά και από τα ηχεία. Για τις κλασικές ιταλικές γεύσεις (π.χ. φρέσκες παπαρδέλες με προσούτο και λάδι τρούφας) και την πίτσα με το λεπτό ζυμάρι φροντίζει ο σεφ Νίκος Σουφλέρης, για τα aperitivi και τα κοκτέιλ (όπως, λ.χ., η πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή του Bloody Mary με χυμό λεμονιού, παρμεζάνα και baby corn) η ομάδα του γειτονικού αδερφού μπαρ «Επί της Δεξαμενής». Κάθε Κυριακή μάλιστα, ανοίγουν από νωρίς για brunch με ενδιαφέρουσες αλμυρές και γλυκές γεύσεις.

Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani» - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/11/2025

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.