To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας

Τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα και κουζίνα στο πνεύμα του Slow Food σε ένα από τα πιο νόστιμα μυστικά των Βριλησσίων.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας

Τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα και κουζίνα στο πνεύμα του Slow Food σε ένα από τα πιο νόστιμα μυστικά των Βριλησσίων.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 1

Ακριβώς πάνω στην καταπράσινη Πλατεία Ελευθερίας, το Mammoth slow food με τα τραπεζάκια του κάτω από τα δέντρα είναι ένα από τα μυστικά των Βριλησσίων, καθώς οι locals το επιλέγουν ακόμη και για το καθημερινό γεύμα τους κι εγγυημένο σπιτικό take away ή delivery (σε μεγάλο εύρος των βορείων προαστίων).

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 2

Στο χώρο που έχει επιμεληθεί η αρχιτέκτονας Bela Louloudaki και θυμίζει ιταλικό ντιζάιν της δεκαετίας του ’70, η πληθώρα χρωμάτων σε εντυπωσιακούς συνδυασμούς φτιάχνει ένα περιβάλλον δυναμικό κι ευχάριστο, ιδανικό για χαλαρά, προσιτά και προπαντώς νόστιμα γεύματα με φίλους ή την οικογένεια. Η κουζίνα ασπάζεται το πνεύμα του κινήματος slow food και ψάχνει τις καλές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς ανά την Ελλάδα.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 3

Το μενού βασίζεται σε έναν εκλεκτικό συνδυασμό πιάτων που ταξιδεύουν από την ελληνική παράδοση μέχρι τα σύγχρονα μονοπάτια της κουζίνας του κόσμου, με επιλογές όπως χταπόδι με κρασί και μέλι σε φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, σολομό ψητό με μέλι σε σαλάτα φακής με βιολογική κινόα, μπιφτέκι φακής και λαχανικών με ρύζι μπασμάτι αλλά και ποικιλία σε special burgers, power salads και χειροποιήτες πίτες ημέρας. Σύντομα το Mammoth θα ανοίγει από το πρωί με καφέ κι επιλογές για πρωινό, brunch αλλά και κοκτέιλ.

Θέτιδος 1, Πλατεία Ελευθερίας, Βριλήσσια, 2106131180, www.mammoth-slow-food.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Mammoth slow food

Θέτιδος 1, Βριλήσσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/10/2025

Fine Mess

Το σοφιστικέ smokehouse του Κολωνακίου διευρύνει τους μαγειρικούς ορίζοντές του, εντάσσοντας ένα δημιουργικό μενού γευσιγνωσίας στη βεντάλια των επιλογών του, όμως κλου της γευστικής του πρότασης παραμένουν οι σημαιοφόροι της επιτυχίας του, ήτοι τα low & slow μαγειρέματα "δύσκολων" κοπών.

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.