Στο «Αγορά» το καλοκαίρι είναι γεμάτο Ελλάδα

Το νόστιμο all-day meeting point των Αμπελοκήπων καλά κρατεί και αυτό το καλοκαίρι.

Στο «Αγορά» το καλοκαίρι είναι γεμάτο Ελλάδα

Το δυναμικό all day meeting point των Αμπελοκήπων δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, αφού ψάχνεται διαρκώς, κρατώντας πάντα σταθερή την ποιότητά του κι έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Στη δροσερή, προστατευμένη καταπράσινη αυλή του, όπου αν και βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης νιώθεις ότι έχεις αποδράσει από τους φρενήρεις ρυθμούς της, η «Αγορά» μας περιμένει και φέτος το καλοκαίρι με ένα θερινό μενού που δίνει έμφαση στην ελληνική κουζίνα και στα premium τοπικά υλικά.

Στο «Αγορά» το καλοκαίρι είναι γεμάτο Ελλάδα - εικόνα 1

Δίπλα στα δημοφιλή classics, ο σεφ Ιερόθεος Τσορβάς έχει δημιουργήσει μια σειρά από νέα πιάτα που αναδεικνύουν την ουσία της ελληνικής κουζίνας, ποντάροντας στις φρέσκες εποχικές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Ξεκινήστε με κροκέτες μουσακά με πρόβειο γιαούρτι αλλά και μια healthy & hip σαλάτα με μαύρες φακές μπελούγκα, κουσκούς με ψητό μπέικον και αβγά ελευθέρας βοσκής ποσέ, η οποία λειτουργεί τέλεια και ως ελαφρύ καλοκαιρινό πιάτο ή brunch.

Πιάτα όπως το λινγκουίνι με μπολονέζ μαύρου χοίρου ελληνικής εκτροφής και φρέσκια ελληνική βουβαλίσια ρικότα, το φιλέτο λαβράκι σοτέ με τσιγαριαστά χόρτα εποχής και αφρό αβγολέμονο με βιολογικό κρόκο Κοζάνης, το φιλέτο κοτόπουλο σχάρας με τραχανότο λαχανικών και κρέμα φέτας Καλαβρύτων αλλά και το κατσικάκι Σκύρου ελευθέρας βοσκής ψημένο σε βέργα σε φούρνο Monolith με ψητές πατάτες στο αλάτι, γεμιστές με γιαούρτι δείχνουν τη φιλοσοφία της κουζίνας και αποθεώνουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Η καλή wine list, οι επιλογές σε μπίρες από τοπικές μικροζυθοποιίες, τα δυνατά επιδόρπια αλλά και οι επιλογές σε κοκτέιλ συμπληρώνουν τη συνταγή της επιτυχίας.

Στο «Αγορά» το καλοκαίρι είναι γεμάτο Ελλάδα - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
09/05/2025

TwentyFive: Το εστιατόριο των Alec Peters & Γιώργου Τσούλη στο Μικρολίμανο

Το fine comfort steakhouse στον Πειραιά έκανε ντεμπούτο στα της εστίασης δρώμενα και ήδη συζητιέται.

Λένε πως στα Μελίσσια παίζει μια από τις καλύτερες σούβλες της Αθήνας

Σπεσιαλιτέ αφτιασίδωτες και κρεατικά που περνούν μαστόρικα πάνω από τις φλόγες φτάνουν στο τραπέζι, αχνιστά και λιμπιστικά.

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.