«Captain’s House» | Γαστρονομικό ταξίδι στη Μεσόγειο

Δείπνο σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με τη θάλασσα να περιβάλλει την ειδυλλιακή βεράντα και το φωτισμένο lagoon και το μάτι να χάνεται στο γαλάζιο.

«Captain’s House» | Γαστρονομικό ταξίδι στη Μεσόγειο

Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με τη θάλασσα να περιβάλλει την ειδυλλιακή βεράντα και το φωτισμένο lagoon και το μάτι να χάνεται στο γαλάζιο και στα αναμμένα φώτα της απέναντι ακτής, το φημισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi μας χαρίζει μια πραγματική εμπειρία on board.

«Captain’s House» | Γαστρονομικό ταξίδι στη Μεσόγειο - εικόνα 1

Η μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς επιρροές του σεφ ­Χρύσανθου Μανωλόπουλου και η ατμοσφαιρική ζωντανή μουσική με την Ντομένικα στο τραγούδι και τον Αλέξη Ναθαναήλ στο πιάνο συνθέτουν μια βραδιά που μένει στη μνήμη. Εκλεκτά προϊόντα της θάλασσας και της στεριάς, υγιεινά υλικά υψηλής διατροφικής αξίας, μοντέρνες ραφιναρισμένες γεύσεις αλλά κι επιλογές σε ψάρι ημέρας συνθέτουν την ξεχωριστή γαστρονομική πρόταση.

«Captain’s House» | Γαστρονομικό ταξίδι στη Μεσόγειο - εικόνα 2

Ορεκτικά όπως το λαβράκι σεβίτσε με χαβιά­ρι Avruga, πούδρα μαύρου σκόρδου, αφρό εστραγκόν και γιούζου ή το κανελόνι με σελινόριζα μαζί με γαρίδες, κρέμα καρύδας και κονφί πιπερόριζας και φύλλα κόκκινης μιζούνας μας εισάγουν με τον καλύτερο τρόπο στη φιλοσοφία του σεφ. Συνεχίστε με σοφιστικέ πιάτα, όπως το ριζότο με γαρίδες, πράσινο μήλο και σιρόπι μοσχολέμονου ή το καρέ αρνιού με κρέμα αγκινάρας τοπιναμπούρ, ασκαλώνια, baby καρότα και jus αρνιού.

«Captain’s House» | Γαστρονομικό ταξίδι στη Μεσόγειο - εικόνα 3

Το δείπνο κλείνει ιδανικά με αξέχαστα επιδόρπια, όπως η namelaka λευκής σοκολάτας με φράουλες ποσέ και μαρεγκάκια εσπεριδοειδών, καθώς το φεγγάρι καθρεφτίζεται στο νερό.

Ξεν. «Grand Resort Lagonissi», 40ό χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι, 2291076000, www.lagonissiresort.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Captain's House

(ξεν. «Grand Resort Lagonissi») 40ό χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φίνα ιταλική κουζίνα σε ένα από τα πιο όμορφα μπιστρό του κέντρου

Το νέο μενού του Ami, σε επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Δήμου Σαμουράκη, συνδυάζει την comfort ιταλική γεύση με τεχνική και δημιουργικότητα και ανεβάζει την κουζίνα του σε άλλο επίπεδο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
25/09/2025

Στον Πειραιά, για ένα αυθεντικά κοσμοπολιτικο bar-restaurant

Όλοι οι λόγοι που καθιστούν το -και του σαλονιού και του λιμανιού- Yaboo ένα μέρος-προορισμό.

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού με τον Guide Michelin στο Παρίσι

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Βαρελά συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια Ευρώπης του Guide Michelin.

Οι ταβέρνες του κέντρου

Μία updated λίστα με τις -παλιές, νέες και επαναπροσδιορισμένες- ταβέρνες του κέντρου της Αθήνας, που γίνονται ξαφνικά χιτ.

Στη μικρή Ιταλία του Παγκρατίου θα φας τοπ πίτσα και φίνο τιραμισού

Για lunch breaks, ρομαντικά δείπνα ή χαλαρά γεύματα με φίλους, αυτή η δημοφιλής τρατορία έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό.

Τι γυρεύει μια καμηλοπάρδαλη (που ξέρει από κρασί) στα Εξάρχεια;

Το ολοκαίνουργιο "Ζιράφ", το cool wine bar των Εξαρχείων μιλάει τη γλώσσα της πόλης: street και comfort, αλλά με τεχνογνωσία που κερδίζει με ειλικρινείς και σημερινούς όρους.

Η 'Φάμπρικα του Ευφρόσυνου' αποκτά 'More Φίλινγκς'

Το πρωί microbakery, το βράδυ μπιστρό. Σύντομα στο γνωστό σημείο, στο Κουκάκι.