
Έχει στήσει τραπεζάκια και καναπέδες κάτω από τα πλατάνια, που είναι κεντημένα με σφαιρικά φωτιστικά, το βαμμένο σε πετρόλ χρώμα μπαρ του σχεδόν χάνεται στο πράσινο και τα μπουκάλια των ποτών δίνουν την αίσθηση ότι κρέμονται από τις φυλλωσιές. Στο «Parko.Ath», το café-bar-restaurant που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο καταπράσινο Πάρκο Ελευθερίας, την κουζίνα επιμελείται η Έφη Γιαλούση και στο πολυσυλλεκτικό μενού, το οποίο παίζει σε μεσογειακό ταμπλό, έχει όμως και αρκετές εξωτικές πινελιές, χωράνε από ντολμαδάκια, παραλλαγές ντοματοκεφτέ και μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος μέχρι ινδικά samosas και κινέζικα stir fries. Όσο για τη λίστα των κοκτέιλ, τα οποία έχει αναλάβει ο Νίκος Μαούνης, έχουν colonial θεματική.