«Parko.Ath»: ένα cafe-bar-restaurant σε φόντο (κατα)πράσινο

Τραπέζια κάτω από τα πλατάνια, Μεσόγειος κι Ασία στο πιάτο και colonial cocktails.

«Parko.Ath»: ένα cafe-bar-restaurant σε φόντο (κατα)πράσινο

Έχει στήσει τραπεζάκια και καναπέδες κάτω από τα πλατάνια, που είναι κεντημένα με σφαιρικά φωτιστικά, το βαμμένο σε πετρόλ χρώμα μπαρ του σχεδόν χάνεται στο πράσινο και τα μπουκάλια των ποτών δίνουν την αίσθηση ότι κρέμονται από τις φυλλωσιές. Στο «Parko.Ath», το café-bar-restaurant που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο καταπράσινο Πάρκο Ελευθερίας, την κουζίνα επιμελείται η Έφη Γιαλούση και στο πολυσυλλεκτικό μενού, το οποίο παίζει σε μεσογειακό ταμπλό, έχει όμως και αρκετές εξωτικές πινελιές, χωράνε από ντολμαδάκια, παραλλαγές ντοματοκεφτέ και μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος μέχρι ινδικά samosas και κινέζικα stir fries. Όσο για τη λίστα των κοκτέιλ, τα οποία έχει αναλάβει ο Νίκος Μαούνης, έχουν colonial θεματική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Διακοπές 2025: Τα εστιατόρια και οι σεφ του καλοκαιριού

Ένα γευστικό ταξίδι στις γωνιές της Ελλάδας, εκεί όπου το φαγητό γίνεται εμπειρία που θες να ζήσεις ξανά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/06/2025

Στιάδι: Γεύσεις με ταυτότητα στη σκιά του Κάστρου

Στο πιο ατμοσφαιρικό σημείο του Κάστρου στη Σίφνο, το "Στιάδι" σε προσκαλεί σε ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη θαλασσινή αύρα με τη μοντέρνα ψαροφαγία.

To νέο μενού γευσιγνωσίας του Sense βγάζει "Ρίζες στο Χρόνο"

Η φρέσκια πρόταση του βραβευμένου Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου είναι μια ωδή στις γεύσεις που μας καθόρισαν και στις αφηγήσεις που περνούν από γενιά σε γενιά.

Τι γεύση μας αφήνει το πιο χοτ ουζερί της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Έχει μια γοητεία αδιαπραγμάτευτη αυτό το ουζερί κι η γλύκα του δικαιολογεί τις όλο και μεγαλύτερες πιένες που γνωρίζει, στον ένα και κάτι χρόνο λειτουργίας του.

To Smash ‘n’ Bun πάει Pere Ubu

Τα δημοφιλή burgers του Κολωνακίου σερβίρονται απόψε στα ΝΠ, με μουσική υπόκρουση από την Κλαούντια Μάτολα.

Θα σωθεί η pub - και γιατί μας αφορά;

Η απάτη των λονδρέζικων pubs και τι μας λέει για τις δικές μας ταβέρνες.

"Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά" είναι ολοκαίνουργιο αλλά ήδη κλασικό

Στον Πειραιά άνοιξε πρόσφατα "Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά", ένα σουβλατζίδικο που τιμά τη γεύση και την ιστορία του πιο αγαπημένου ελληνικού street food.