Στο «Aethrion» με το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη

Tα οινικά αφιερώματα συνεχίζονται, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, στο όμορφο, καλλιτεχνόφιλο all-day food bar στο ισόγειο του «Hilton» – κι αυτή η Πέμπτη 31/5 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στο «Aethrion» με το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη

Τα οινικά αφιερώματα συνεχίζονται, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, στο όμορφο, καλλιτεχνόφιλο all-day food bar στο ισόγειο του «Hilton» – κι αυτή η Πέμπτη 31/5 δεν αποτελεί εξαίρεση: το «Aethrion» υποδέχεται τον κο Νέστωρα Κωνσταντούρο, οινολόγο του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη, ο οποίος θα παρουσιάσει τρεις ετικέτες που μπορείτε ν’ απολαύσετε συνοδεία εκλεκτών γεύσεων στην τιμή των €18 το άτομο.

Θα δοκιμαστούν:

• Amethystos (Sauvignon Blanc, Ασύρτικο)
Λευκός τόνος Καλύμνου σε φρυγανισμένο ψωμάκι με κρέμα φυστικοβούτυρο

• Domaine Costa Lazaridi Rose (Merlot)
Μπουκίτσες camembert με σμέουρα

• Chateau Julia (Merlot)
Bresaola και brie με chutney δαμάσκηνο

Για πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 7281404.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Έρωτας από την πρώτη μπουκιά: Valentine’s Brunch στο Benedict Athens

Ο έρωτας περνάει από το brunch, σε ένα Valentine’s menu που φλερτάρει με το brunch στο Benedict.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
09/02/2026

Το Jerár φιλοξενεί τον Αρτέμη Καραμολέγκο

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, το δημοφιλές μπιστρό της Δάφνης παρουσιάζει το επόμενο κεφάλαιο του Somm’s Table | Legends.

Τα The World’s 50 Best Restaurants πάνε Άμπου Ντάμπι

Η φετινή τελετή για την ανακοίνωση των 50 καλύτερων εστιατορίων του πλανήτη θα διεξαχθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στη Μέση Ανατολή και την πρωτεύουσα των ΗΑΕ.

Κοκορέτσι και orange wines για την Τσικνοπέμπτη στο Καπάνι Market

Συν πολύ δυνατές μουσικές, για την πιο καρνιβορική ημέρα του χρόνου, στο Μεταξουργείο.

Εκεί τρως κορυφαία πίτσα στην Αθήνα

Πιθανότατα ο πιο πλήρης (και ενδεχομένως ο μοναδικός) οδηγός που θα χρειαστείς για τη σημερινή Pizza Day (09/02).

Surf & Earth: Μια all day άφιξη με σερφ ενέργεια στο Κουκάκι

Με σερφ αέρα, μινιμαλιστικό design και urban γαλήνη, το ολοκαίνουργιο Surf & Earth προσγειώνεται στο Κουκάκι ως μια πρόταση που σε καλεί να μείνεις λίγο παραπάνω.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Γαρίδα μαρινέ με πέπλο από σμέουρα στο 'Tudor Hall'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.