Ωδή στην pasta fresca

Μια ολόκληρη συλλογή χειροποίητων ιταλικών ζυμαρικών προτείνει στο «GB Roof Garden» ο σεφ Δημήτρης Μπούτσαλης.

Ωδή στην pasta fresca

Μια ολόκληρη συλλογή χειροποίητων ιταλικών ζυμαρικών προτείνει στο «GB Roof Garden» ο σεφ Δημήτρης Μπούτσαλης. Στο ειδικό μενού-αφιέρωμα στην pasta που προτείνουν μέχρι τις 25/6, στο κομψό roof top της «Μεγάλης Βρεταννίας», σας περιμένουν πολλές εναλλαγές σε μοτίβα και γεύσεις: από ανιολότι γεμιστά με κοτόπουλο και σαλάτα του Καίσαρα, καρδιές μαρουλιών μπρεζέ και σάλτσα παρμεζάνα με σκόρδο μέχρι λαζάνια με αρνάκι ραγού, μπεσαμέλ αγκινάρας και κρέμα μελιτζάνας αλλά και ταλιατέλες με σολομό, φύκια γουακάμε, αβοκάντο, ντοματίνια, τσίλι, ουασάμπι και crème fraiche.

(Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, 2103330000)

Περισσότερες πληροφορίες

GB Roof Garden

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 καφενεία για κάθε γούστο στο αθηναϊκό κέντρο

Κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και ιστορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/11/2025

Ένα από τα πιο φημισμένα μπιστρό του Λονδίνου έρχεται στο Παγκράτι

Το Ex Machina υποδέχεται το Bistro Freddie στις 29 Νοεμβρίου, για μια μοναδική βραδιά γεύσης.

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.