Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα»

Αυτά τα γενέθλια έχουν κολιτσιάνους, αστακούς από τη Τζια, δυνατότητα για BYOW και θέα στα κύματα του Μικρολίμανου.

Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα»

Αυτά τα γενέθλια έχουν κολιτσιάνους, αστακούς από τη Τζια, δυνατότητα για BYOW και θέα στα κύματα του Μικρολίμανου.

Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα» - εικόνα 1

Έχει πιάσει φιλίες με ψαράδες και δύτες, μπροστά στη βεράντα της δένουν κότερα και ιστιοπλοϊκά, και στην κουζίνα της η θάλασσα έχει τα κλασικά της, έχει και τα μοντέρνα της. Τώρα που η ψαροταβέρνα του Γιώργου Λεμπιδάκη στο Μικρολίμανο γιορτάζει τα πέντε της χρόνια, είναι ευκαιρία να πιάσετε τραπέζι πλάι στο κύμα, να δοκιμάσετε τα καινούργια του, όπως τα μύδια αχνιστά με μπίρα Pale Ale, το φιλέτο γλώσσας σοτέ με σος γκουακαμόλε, του κολιτσιάνους στο τηγάνι με ελαφριά αγιολί μαύρου σκόρδου –σούπερ μεζές για τσίπουρο–, και να χαρείτε τους αστακούς από την Τζια και τις κωλοχτύπες.

Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα» - εικόνα 2

Το «Θέα Θάλασσα» έχει πλούσια σε προτάσεις λίστα κρασιών αλλά με αφορμή τα γενέθλια, σας προτρέπει να φέρετε, μέχρι τις 15/7, το δικό σας κρασί και αναλαμβάνει το σερβίρισμα χωρίς cork fee (επιβάρυνση δηλαδή).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.