Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα»

Αυτά τα γενέθλια έχουν κολιτσιάνους, αστακούς από τη Τζια, δυνατότητα για BYOW και θέα στα κύματα του Μικρολίμανου.

Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα»

Αυτά τα γενέθλια έχουν κολιτσιάνους, αστακούς από τη Τζια, δυνατότητα για BYOW και θέα στα κύματα του Μικρολίμανου.

Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα» - εικόνα 1

Έχει πιάσει φιλίες με ψαράδες και δύτες, μπροστά στη βεράντα της δένουν κότερα και ιστιοπλοϊκά, και στην κουζίνα της η θάλασσα έχει τα κλασικά της, έχει και τα μοντέρνα της. Τώρα που η ψαροταβέρνα του Γιώργου Λεμπιδάκη στο Μικρολίμανο γιορτάζει τα πέντε της χρόνια, είναι ευκαιρία να πιάσετε τραπέζι πλάι στο κύμα, να δοκιμάσετε τα καινούργια του, όπως τα μύδια αχνιστά με μπίρα Pale Ale, το φιλέτο γλώσσας σοτέ με σος γκουακαμόλε, του κολιτσιάνους στο τηγάνι με ελαφριά αγιολί μαύρου σκόρδου –σούπερ μεζές για τσίπουρο–, και να χαρείτε τους αστακούς από την Τζια και τις κωλοχτύπες.

Πέντε χρόνια «Θέα Θάλασσα» - εικόνα 2

Το «Θέα Θάλασσα» έχει πλούσια σε προτάσεις λίστα κρασιών αλλά με αφορμή τα γενέθλια, σας προτρέπει να φέρετε, μέχρι τις 15/7, το δικό σας κρασί και αναλαμβάνει το σερβίρισμα χωρίς cork fee (επιβάρυνση δηλαδή).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Από τα μεσημέρια των 80s στα βράδια του σήμερα: Το 'Παραδοσιακό Καφενείο' επιστρέφει στο Κολωνάκι

Σαράντα παρά δύο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το "Καφενείο" επανέρχεται ανανεωμένο, γράφοντας μια καινούρια σελίδα στην πορεία του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/09/2025

Στο 'Ami' θα ξαναμάθεις ιταλικά

Ο βραβευμένος σεφ Δήμος Σαμουράκης παρουσιάζει ένα νέο μενού με ιταλιάνικη φινέτσα και εποχικότητα.

Πώς θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας σε ειδικά μενού με εξαιρετικές τιμές

Το "αθηνόραμα", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς υποδέχονται στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα για εκλεκτούς τυχερούς!

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.