Χριστουγεννιάτικο bazaar στην «Έλη του Κλου»

Την Πέμπτη 15/12 στο all-day bar των Βριλησσίων κοσμήματα και είδη τέχνης συναντούν τσάι, κοκτέιλ και… Κλουwein.

Χριστουγεννιάτικο bazaar στην «Έλη του Κλου»

Την Πέμπτη 15/12 στην «Έλλη του Κλου», που αυτές τις ημέρες θα σας προϋπαντήσει στην αυλή της με ένα μινιμαλιστικό ξύλινο δέντρο στολισμένο με μπουκάλια μπίρας, θα στηθεί από τις 4 μέχρι τις 10 μ.μ. ένα χριστουγεννιάτικο bazaar με κοσμήματα και είδη τέχνης. Στη boho σάλα του ολοήμερου μπαρ των Βριλησσίων με τα γκρι και μπλε χρώματα, λοιπόν, πολλές ιδέες για γιορτινά δώρα με καλλιτεχνική αύρα θα σας περιμένουν παρέα με τσάι, pancakes και λουκουμάδες, κλουwein (η δική τους εκδοχή του ζεστού αρωματικού κρασιού) και κοκτέιλ όπως το Crazy Forest, που μιξάρει λευκό ρούμι, λικέρ μαστίχα, φρούτα του δάσους, σιρόπι πικραμύγδαλο και λάιμ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/12/2025

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.