Χριστουγεννιάτικο bazaar στην «Έλη του Κλου»

Την Πέμπτη 15/12 στο all-day bar των Βριλησσίων κοσμήματα και είδη τέχνης συναντούν τσάι, κοκτέιλ και… Κλουwein.

Χριστουγεννιάτικο bazaar στην «Έλη του Κλου»

Την Πέμπτη 15/12 στην «Έλλη του Κλου», που αυτές τις ημέρες θα σας προϋπαντήσει στην αυλή της με ένα μινιμαλιστικό ξύλινο δέντρο στολισμένο με μπουκάλια μπίρας, θα στηθεί από τις 4 μέχρι τις 10 μ.μ. ένα χριστουγεννιάτικο bazaar με κοσμήματα και είδη τέχνης. Στη boho σάλα του ολοήμερου μπαρ των Βριλησσίων με τα γκρι και μπλε χρώματα, λοιπόν, πολλές ιδέες για γιορτινά δώρα με καλλιτεχνική αύρα θα σας περιμένουν παρέα με τσάι, pancakes και λουκουμάδες, κλουwein (η δική τους εκδοχή του ζεστού αρωματικού κρασιού) και κοκτέιλ όπως το Crazy Forest, που μιξάρει λευκό ρούμι, λικέρ μαστίχα, φρούτα του δάσους, σιρόπι πικραμύγδαλο και λάιμ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα εστιατόρια που τρώει καλό κρέας η Αθήνα

Η πιο ζουμερή κατηγορία εστιατορίων της πόλης έχει κάτι για κάθε τύπο κρεατοφάγου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/02/2026

Το "Μικρό Καράβι" αγκυροβόλησε για μια γευστική βραδιά στο Ark

Το Μικρό Καράβι από την Τήνο ταξίδεψε για μια βραδιά στο Ark, στο πλαίσιο του Symposio at Ark by Athinorama, φέρνοντας μαζί του γεύσεις, μνήμες και την αίσθηση ενός κυκλαδίτικ

Τσικνοπέμπτη στο Αλάργα: Γλέντι και προβατίνα στην πλατεία Υμηττού

Την Τσικνοπέμπτη από τις 16:00, γεύσεις, μουσική και παραδοσιακή προβατίνα ζωντανεύουν την πλατεία Υμηττού.

Six hands event με πολύ δυνατές υπογραφές στο Upon

Άχαστη βραδιά γεύσης στο Παλαιό Φάληρο, με τον Γρηγόρη Κίκη να φιλοξενεί στην κουζίνα τους τον Heros De Agostinis και τον Luca Piscazzi.

Η αθόρυβη νοστιμιά του 'Yphes'

Το περίπου κρυμμένο εστιατόριο του αθηναϊκού κέντρου έχει αποκτήσει ωριμότητα, νοστιμιά και προσωπικότητα δίχως να κάνει θόρυβο, υπό τον αξιόλογο σεφ Νίκο Ζερβό.

Valentine’s Mood: Πού θα γιορτάσουμε τον έρωτα στην Αθήνα

Από ρομαντικά δείπνα με φόντο την Ακρόπολη ή την αθηναϊκή ακτογραμμή, μέχρι tailor made αποδράσεις στα πιο κομψά ξενοδοχεία της Αττικής, η φετινή γιορτή του Βαλεντίνου μας δίνει όλες τις σωστές αφορμές για να αναθερμάνουμε την πίστη μας στον έρωτα με ατμοσφαιρική φινέτσα και πολυτέλεια.

Νέα εποχή για την Ψαρού: Στο τιμόνι της κουζίνας ο Χρήστος Λάπας

Ο βραβευμένος σεφ φέρνει φρέσκιες ιδέες, καθαρές γεύσεις και μια σύγχρονη ματιά στην παραδοσιακή ψαροφαγία.