Χριστουγεννιάτικο bazaar στην «Έλη του Κλου»

Την Πέμπτη 15/12 στο all-day bar των Βριλησσίων κοσμήματα και είδη τέχνης συναντούν τσάι, κοκτέιλ και… Κλουwein.

Χριστουγεννιάτικο bazaar στην «Έλη του Κλου»

Την Πέμπτη 15/12 στην «Έλλη του Κλου», που αυτές τις ημέρες θα σας προϋπαντήσει στην αυλή της με ένα μινιμαλιστικό ξύλινο δέντρο στολισμένο με μπουκάλια μπίρας, θα στηθεί από τις 4 μέχρι τις 10 μ.μ. ένα χριστουγεννιάτικο bazaar με κοσμήματα και είδη τέχνης. Στη boho σάλα του ολοήμερου μπαρ των Βριλησσίων με τα γκρι και μπλε χρώματα, λοιπόν, πολλές ιδέες για γιορτινά δώρα με καλλιτεχνική αύρα θα σας περιμένουν παρέα με τσάι, pancakes και λουκουμάδες, κλουwein (η δική τους εκδοχή του ζεστού αρωματικού κρασιού) και κοκτέιλ όπως το Crazy Forest, που μιξάρει λευκό ρούμι, λικέρ μαστίχα, φρούτα του δάσους, σιρόπι πικραμύγδαλο και λάιμ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.