«iFeel» στου Ψυρρή

Ένας νέος, προσεγμένος all-day χώρος σερβίρει ελληνομεσογειακά tapas κάτω από τις τέσσερις σουίτες του καινούργιου «Andronis Αthens» στο ιστορικό κέντρο.

«iFeel» στου Ψυρρή

Το «iFeel», η ποιοτική boulangerie του ομίλου «Andronis» στη Σαντορίνη, έχει εδώ και λίγο καιρό ένα all-day αθηναϊκό αδερφάκι στην οδό Καραϊσκάκη στου Ψυρρή, κάτω ακριβώς από τις τέσσερις σουίτες του επίσης ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου «Andronis Athens». Εξωστρεφές, διακοσμημένο σε μοντέρνο βιομηχανικό ύφος μοιάζει όπως το βλέπεις με θεατρική σκήνη –συμβάλλουν σ’ αυτό οι «κουρτίνες» από μαύρα σχοινιά στις δυο του άκρες–, στήνει μίνιμαλ μεταλλικά τραπέζια στο πεζοδρόμιο, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον καφέ, σερβίρει πρωινό (μπουφές και αλα καρτ), ιδιαίτερα σάντουιτς και γλυκά, για να συνεχίσει με κρασί, ποτό και ελληνο-μεσογειακά tapas. Το concept είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, και μέλει να εξελιχθεί. Και στην παρούσα φάση του πάντως, συνιστά μια άλλου τύπου πρόταση για την περιοχή του Ψυρρή.

Περισσότερες πληροφορίες

iFeel

Καραϊσκάκη 33, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.