Με φόντο το ιστορικό αρχιτεκτονικό κόσμημα στη συμβολή της Λεωφ. Κηφισίας με τη Ζηρίνη στην Κηφισιά και τον ονειρεμένο κήπο με τα σπάνια δέντρα και τη χαλαρωτική αίσθηση ηρεμίας

Tο γαστρονομικό ταξίδι στις μεσογειακές γεύσεις του πανέμορφου all day εστιατορίου «Artisanal» ξεκινάει με ένα απολαυστικό brunch από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενισχυμένο με ελαφριές αλλά και οικείες γεύσεις για μεσημεριανό. Στο βραδινό μενού οι γεύσεις γίνονται εντονότερες, ενώ όπως σε όλα τα μενού, σημαντικό ρόλο κατέχουν τα εποχιακά υλικά και τα ελληνικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς υπό την επιμέλεια του έμπειρου chef Δημήτρη Δημητριάδη.

Παράλληλα, γευστικά cocktails και finger food συμπληρώνουν μια ολοκληρωμένη γαστρονομική πρόταση, διαφορετική για κάθε στιγμή της ημέρας, με αύρα φιλοξενίας, ευγένειας και αισθητικής.
Ζηρίνη 2, Κηφισιά, 2108086111, www.artisanal.gr