Καστελόριζο Βaρκιζας: Γεύση θάλασσα, θέα θάλασσα

Τα 35 χρόνια της εμπειρίας του ομίλου Καστελόριζο σε ολόφρεσκα προϊόντα συνδυάζονται τέλεια με το προνομιακό location, με τη μαγική θέα στον Σαρωνικό.

Καστελόριζο Βaρκιζας: Γεύση θάλασσα, θέα θάλασσα

Τα 35 χρόνια της εμπειρίας του ομίλου Καστελόριζο σε ολόφρεσκα προϊόντα και η σταθερή ποιότητα των γεύσεων που προσφέρει συνδυάζονται τέλεια με το προνομιακό location του εστιατορίου σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της αττικής ριβιέρας, στο λιμανάκι της Βάρκιζας, με τη μαγική θέα στον Σαρωνικό.

Καστελόριζο Βaρκιζας: Γεύση θάλασσα, θέα θάλασσα - εικόνα 1

Κι αν το βλέμμα δεν χορταίνει τη θέα, ο ουρανίσκος δεν χορταίνει τα πεντανόστιμα πιάτα που ετοιμάζονται με άψογη τεχνική από τους γνώστες της θαλασσινής κουζίνας.

Εξαιρετικό το Μενού της Παρέας που έφερε στο γευστικό προσκήνιο ο όμιλος Καστελόριζο κάνοντας την απόλαυση της ψαροφαγίας προσιτή σε όλους με 8 πιάτα συν λευκό ή κόκκινο house wine ή ρακή, σε απεριόριστες ποσότητες: Πανδαισία λαχανικών εποχής με παλαιωμένο ξίδι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μελιτζανοσαλάτα καπνιστή πολίτικη, σπιτικοί ντολμάδες με σέσκουλο, γαριδάκι ελαφρά παναρισμένο σε αλεύρι καλαμποκιού, μύδια αχνιστά σε αρωματικό ζωμό λαχανικών με άγρια ρίγανη, κριθαρότο με καβούρι, πιάτο ημέρας, γλυκό του κουταλιού.

Καστελόριζο Βaρκιζας: Γεύση θάλασσα, θέα θάλασσα - εικόνα 2

Όλα αυτά μόνο με € 18/άτομο, εξαιρετικό σέρβις και ατμόσφαιρα σαν να κάνεις διακοπές σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί. Λεωφ. Ποσειδώνος, Λιμανάκια Βάρκιζας, 2109655022 www.kastelorizo.com.gr/restaurant/varkiza

Περισσότερες πληροφορίες

Καστελόριζο

Λεωφ. Ποσειδώνος, Λιμανάκια Βάρκιζας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.