«Gözleme»: Vitamin bar με…σάτσι

Το νέο food spot της Κηφισιάς συνδυάζει μεγάλη ποικιλία σε χυμούς φρούτων και λαχανικών, με πίτες, γκιουζλεμέδες και βουτυράτο κιουνεφέ.

«Gözleme»: Vitamin bar με…σάτσι

Έχει σάτσι, όπου ψήνει τους γκιουζλεμέδες του (γεμιστές πίτες με λεπτό φύλλο) –με φέτα και μαϊντανό, με κασέρι, με μοσχαρίσιο κιμά, με πουρέ πατάτας και μυρωδικά κ.λπ.– έχει και παραδοσιακές πίτες. Φτιάχνει και βουτυράτο κιουνεφέ, κι αρκετά ακόμη γλυκά ημέρας, ενώ το παγωτό του είναι από βουβαλίσιο γάλα. Το «Gözleme», το νέο food spot που εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο κηφισιώτικο Εμπορικό Κέντρο Μελά, αγαπά τις γεύσεις και τα αρώματα της Ανατολής, όπως αγαπά και τις σαλάτες και του φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών με ευεργετικές ιδιότητες: το λιποδιαλυτικό συνδυασμό λεμονιού-γκρέιπφρουτ-ντομάτας, ας πούμε, ή ένα mix από καρπούζι, πεπόνι, αγγούρι και καρότο με αναλγητική δράση. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε στα εξωτερικά τραπεζάκια που στήνει στο εμπορικό κέντρο Μελά ή να τα πάρετε μαζί σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.