«Gözleme»: Vitamin bar με…σάτσι

Το νέο food spot της Κηφισιάς συνδυάζει μεγάλη ποικιλία σε χυμούς φρούτων και λαχανικών, με πίτες, γκιουζλεμέδες και βουτυράτο κιουνεφέ.

«Gözleme»: Vitamin bar με…σάτσι

Έχει σάτσι, όπου ψήνει τους γκιουζλεμέδες του (γεμιστές πίτες με λεπτό φύλλο) –με φέτα και μαϊντανό, με κασέρι, με μοσχαρίσιο κιμά, με πουρέ πατάτας και μυρωδικά κ.λπ.– έχει και παραδοσιακές πίτες. Φτιάχνει και βουτυράτο κιουνεφέ, κι αρκετά ακόμη γλυκά ημέρας, ενώ το παγωτό του είναι από βουβαλίσιο γάλα. Το «Gözleme», το νέο food spot που εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο κηφισιώτικο Εμπορικό Κέντρο Μελά, αγαπά τις γεύσεις και τα αρώματα της Ανατολής, όπως αγαπά και τις σαλάτες και του φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών με ευεργετικές ιδιότητες: το λιποδιαλυτικό συνδυασμό λεμονιού-γκρέιπφρουτ-ντομάτας, ας πούμε, ή ένα mix από καρπούζι, πεπόνι, αγγούρι και καρότο με αναλγητική δράση. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε στα εξωτερικά τραπεζάκια που στήνει στο εμπορικό κέντρο Μελά ή να τα πάρετε μαζί σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.