Ο Γιώργος Σκούρας στο «Κiki de Grece»

Μια ανοιξιάτικη βραδιά γευσιγνωσίας με το κτήμα Σκούρα στο επίκεντρο διοργανώνει το wine bar της Ηπίτου τη Δευτέρα 9/5 στις 8.30 μ.μ.

Ο Γιώργος Σκούρας στο «Κiki de Grece»

Μια ανοιξιάτικη βραδιά γευσιγνωσίας και συζήτησης για το ελληνικό κρασί με καλεσμένο τον Γιώργο Σκούρα διοργανώνει το wine bar της οδού Ηπίτου τη Δευτέρα 9/5 στις 8.30 μ.μ. Τα κρασιά του οινοποιείου στο Μαλανδρένι Άργους που θα δοκιμαστούν και θα συνδυαστούν με μικρά πιάτα που προτείνει η κουζίνα του «Κiki de Grece» είναι τα Salto Wild Yeast 2015 (Μοσχοφίλερο), Αρμύρα 2014 (Chardonnay, Μαλαγουζιά), Viognier Cuvee Larsinos 2015, Portes Merlot 2014, Fleva Syrah 2014 και μια από τις εμβληματικές ετικέτες για το κτήμα Σκούρα, ο Μέγας Οίνος 2012 (Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο). Το κόστος συμμετοχής είναι € 19 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Kiki de Grece

Ηπίτου και Βουλής 38, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
18/11/2025

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.