Ο Γιώργος Σκούρας στο «Κiki de Grece»

Μια ανοιξιάτικη βραδιά γευσιγνωσίας με το κτήμα Σκούρα στο επίκεντρο διοργανώνει το wine bar της Ηπίτου τη Δευτέρα 9/5 στις 8.30 μ.μ.

Ο Γιώργος Σκούρας στο «Κiki de Grece»

Μια ανοιξιάτικη βραδιά γευσιγνωσίας και συζήτησης για το ελληνικό κρασί με καλεσμένο τον Γιώργο Σκούρα διοργανώνει το wine bar της οδού Ηπίτου τη Δευτέρα 9/5 στις 8.30 μ.μ. Τα κρασιά του οινοποιείου στο Μαλανδρένι Άργους που θα δοκιμαστούν και θα συνδυαστούν με μικρά πιάτα που προτείνει η κουζίνα του «Κiki de Grece» είναι τα Salto Wild Yeast 2015 (Μοσχοφίλερο), Αρμύρα 2014 (Chardonnay, Μαλαγουζιά), Viognier Cuvee Larsinos 2015, Portes Merlot 2014, Fleva Syrah 2014 και μια από τις εμβληματικές ετικέτες για το κτήμα Σκούρα, ο Μέγας Οίνος 2012 (Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο). Το κόστος συμμετοχής είναι € 19 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Kiki de Grece

Ηπίτου και Βουλής 38, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.