Βενέτης ο πασχαλινός

Στο φούρνο Βενέτη θα βρείτε πάνω από εξήντα νηστίσιμα προϊόντα. Μετά θα αναλάβουν τα τσουρέκια, τα πασχαλοκούλουρα και τα σοκολατένια αβγά.

Βενέτης ο πασχαλινός

Πάνω από εξήντα νηστίσιμα προϊόντα προτείνει φέτος ο φούρνος Βενέτη: μεγάλη γκάμα από κρουασάν, σάντουιτς, γλυκά, κουλούρια, μπισκότα και κριτσίνια, καθώς και νηστίσιμα ελληνικά και μεσογειακά πιάτα ημέρας, πάντα σε επιμέλεια του σεφ Γιάννη Τζελέπη. Όσο για τις πασχαλινές προτάσεις της εταιρείας, έχουν γεύση γλυκιά. Eκτός από πολλές διαφορετικές επιλογές σε τσουρέκια (πολίτικο κλασικό, με σοκολάτα και καρύδια, με μήλο και καραμέλα) στα ράφια και στις προθήκες θα βρείτε σοκολατένια αβγά, πασχαλοκούλουρα και παραδοσιακή λαμπροκουλούρα ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα κορυφαία εστιατόρια της Πελοποννήσου

Τα σημαντικά γευστικά σημεία της περιοχής, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
04/05/2025

Γιατί σχηματίζονται ουρές στο Olivia’s Brother του Χολαργού;

Πώς τo brunch spot και μικρό αδερφάκι του Juicy Grill κατάφερε να μην αδειάζει ποτέ και να χτίσει ένα μύθο στη γειτονιά του.

Ρετρό: Πώς έμαθε να τρώει σούσι η Αθήνα

Μία ματιά στο πώς ξεκίνησε να απολαμβάνει το "ωμό ψάρι με ρύζι" το κοινό της εστιατορικής πρωτεύουσας και πού βρισκόμαστε σήμερα.

Pork Dog Γουρνοπούλας, Τάκος Προβατίνας, Street Κοκορέτσι: Πού θα τα φας στην Αθήνα

Ό,τι καλύτερο παίζει σε street food στην πόλη σε περιμένει αυτό το ΠΣΚ.

Τα καλύτερα μπριζολάδικα του κόσμου για το 2025 - ένα αθηναϊκό ανάμεσά τους

Το Champions League της καρνιβορικής τελειότητας, το World's 101 Best Steak Restaurants, κατέληξε στους φετινούς νικητές - αναλυτικά η λίστα.

Γιάννη Παρίκο, τι θα τρώμε στον Κέδρο, στη Λυκόβρυση;

Ο βραβευμένος σεφ ανοίγει σε λίγες ημέρες το καινούριο του εστιατόριο στα ΒΠ. Μιλά για όσα ετοιμάζει στο 'α'.

Anther. Ένα εστιατόριο ανθίζει στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Το καινούριο εστιατόριο στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης ξανακαλεί στην περιοχή το κοινό που την ανακάλυψε.