Γαία Oινοποιητική στο «Chefi»

Το wine dinner της Τετάρτης 3/2 στο «Chefi» στο Χαλάνδρι έχει καλεσμένους τον Γιάννη Παρασκευόπουλο και τον Λέοντα Καρατσάλο της Γαίας Οινοποιητικής.

Γαία Oινοποιητική στο «Chefi»

Το wine dinner της Τετάρτης 3/2 στο «Chefi» στο Χαλάνδρι έχει καλεσμένους τον Γιάννη Παρασκευόπουλο και τον Λέοντα Καρατσάλο της Γαίας Οινοποιητικής και άρωμα Σαντορίνης και Νεμέας. Νότιος, Θαλασσίτης 2015, Wild Ferment 2015, Γαία S 2013, Κτήμα Γαίας (Αγιωργίτικο) 2012 και Ανατολικός γλυκύς οίνος συνδυάζονται με πέντε πιάτα του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη (κακαβιά με όστρακα και ριζότο λεμονιού, σολομό τεριγιάκι με μέλι-πορτοκάλι, κολοκύθα και κρέμα wasabi, καρπάτσιο και ταρτάρ μόσχου με φάβα αρωματισμένη με λάδι τρούφας, χοιρινό Iberico με μαυροδάφνη και λιαστή ντομάτα και σπασμένο μιλφέιγ σοκολάτας) στο μενού της βραδιάς, το οποίο κοστίζει € 45 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Amphibian' ανοίγει στη Στέγη από την ομάδα του Soil

Ένα νέο εστιατόριο και rooftop bar σε διαρκή μετάβαση, υπό τον πολυβραβευμένο σεφ Τάσο Μαντή, καταφθάνει σε λίγες μέρες.

Δέκα μέρη για υπερτίμια ελληνική κουζίνα στην Αθήνα

Ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και εστιατόρια που δε θα σου σερβίρει ο αλγόριθμος αλλά αξίζουν την προσοχή σου.

Αφού δεν είσαι ούτε σεφ, ούτε food blogger, τι "μαγειρεύεις" στη Βεΐκου, Κλαίρη Μπακούρα;

Ποια είναι η creative producer του Chnops Athens, που δημιουργεί γευστικές, πρωτότυπες και διασκεδαστικές πολιτιστικές εμπειρίες, μιλώντας ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές γλώσσες: του φαγητού, του θεάτρου και της τέχνης.

Στην Αργυρούπολη, για κρεατοφαγία μέχρι το 'Medouli'

Σε ένα χώρο με προσεγμένο ντιζάιν και γήινους τόνους, δοκιμάζεις καρνιβορικά ατού.

Λίγη σαμπάνια και τα φώτα της πόλης σε ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια της Αθήνας

Ένα καθημερινό refined ritual αφιερωμένο στην εμβληματική σαμπάνια Frerejean Frères, συνοδευμένο από εκλεκτές δημιουργίες σε φαγητό.

Ένα από τα πιο τίμια burgers της Αθήνας έφτασε στο Περιστέρι

Τεχνογνωσία από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και το Μέμφις ερμηνεύεται σε νόστιμα μπιφτεκόψωμα στην Αιμιλίου Βεάκη.