Γαία Oινοποιητική στο «Chefi»

Το wine dinner της Τετάρτης 3/2 στο «Chefi» στο Χαλάνδρι έχει καλεσμένους τον Γιάννη Παρασκευόπουλο και τον Λέοντα Καρατσάλο της Γαίας Οινοποιητικής.

Γαία Oινοποιητική στο «Chefi»

Το wine dinner της Τετάρτης 3/2 στο «Chefi» στο Χαλάνδρι έχει καλεσμένους τον Γιάννη Παρασκευόπουλο και τον Λέοντα Καρατσάλο της Γαίας Οινοποιητικής και άρωμα Σαντορίνης και Νεμέας. Νότιος, Θαλασσίτης 2015, Wild Ferment 2015, Γαία S 2013, Κτήμα Γαίας (Αγιωργίτικο) 2012 και Ανατολικός γλυκύς οίνος συνδυάζονται με πέντε πιάτα του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη (κακαβιά με όστρακα και ριζότο λεμονιού, σολομό τεριγιάκι με μέλι-πορτοκάλι, κολοκύθα και κρέμα wasabi, καρπάτσιο και ταρτάρ μόσχου με φάβα αρωματισμένη με λάδι τρούφας, χοιρινό Iberico με μαυροδάφνη και λιαστή ντομάτα και σπασμένο μιλφέιγ σοκολάτας) στο μενού της βραδιάς, το οποίο κοστίζει € 45 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.