Γαία Oινοποιητική στο «Chefi»

Το wine dinner της Τετάρτης 3/2 στο «Chefi» στο Χαλάνδρι έχει καλεσμένους τον Γιάννη Παρασκευόπουλο και τον Λέοντα Καρατσάλο της Γαίας Οινοποιητικής.

Γαία Oινοποιητική στο «Chefi»

Το wine dinner της Τετάρτης 3/2 στο «Chefi» στο Χαλάνδρι έχει καλεσμένους τον Γιάννη Παρασκευόπουλο και τον Λέοντα Καρατσάλο της Γαίας Οινοποιητικής και άρωμα Σαντορίνης και Νεμέας. Νότιος, Θαλασσίτης 2015, Wild Ferment 2015, Γαία S 2013, Κτήμα Γαίας (Αγιωργίτικο) 2012 και Ανατολικός γλυκύς οίνος συνδυάζονται με πέντε πιάτα του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη (κακαβιά με όστρακα και ριζότο λεμονιού, σολομό τεριγιάκι με μέλι-πορτοκάλι, κολοκύθα και κρέμα wasabi, καρπάτσιο και ταρτάρ μόσχου με φάβα αρωματισμένη με λάδι τρούφας, χοιρινό Iberico με μαυροδάφνη και λιαστή ντομάτα και σπασμένο μιλφέιγ σοκολάτας) στο μενού της βραδιάς, το οποίο κοστίζει € 45 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.