Ηοp… culture στον πεζόδρομο

Στο «Hops Beer & Βurgers» που μόλις άνοιξε στο Κουκάκι, οι μπίρες κορτάρουν με μια σειρά από πρωτότυπα burgers και όχι μόνο.

Ηοp… culture στον πεζόδρομο

Στο «Hops Beer & Βurgers» που μόλις άνοιξε στο Κουκάκι, οι μπίρες κορτάρουν με μια σειρά από πρωτότυπα burgers και όχι μόνο.

Ηοp… culture στον πεζόδρομο - εικόνα 1

Πήρε τη θέση της παλιάς «Βύνης» στο Κουκάκι, αγαπά κι αυτό τις μπίρες, πλην όμως αγαπά με την ίδια ένταση και τα μπέργκερ. Στο «Hops Beer and Burgers», το νέο project του Γιώργου Γεράρδου (βλ. «Ανθός Γεύσεων» στην Καλλιθέα, αλλά μπορεί να τον θυμάστε και από το Masterchef 2), είτε στον πεζόδρομο είτε μέσα, απέναντι από την τοιχογραφία του graffiti artist Billy Gee, θα… αναμετρηθείτε με έντεκα διαφορετικά μπέργκερ –με γραβιέρα και σάλτσα μπίρας, με χειροποίητη σάλτσα BBQ, με ιταλικές πινελιές, με βουβαλίσιο κρέας από την Κερκίνη κ.ά.–, αλλά και κότσι, σνίτσελ και λουκάνικα, τα οποία συνδυάζονται με ελληνικές και ξένες ζυθο-επιλογές ή με τα κοκτέιλ μπίρας που προτείνει ο Γιάννης Βλάχος στην μπάρα του νέου αυτού χώρου. Μέχρι τις 2 μ.μ. μπορείτε να καθίσετε και για brunch.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 'Βερσαλλίες' έφεραν τη γεύση της μεσσηνιακής γης στην Αθήνα

Ο δεινός τροφοσυλλέκτης και μάστορας στην ανάδειξη της ατόφιας γεύσης με εύστοχους συνδυασμούς, ψησίματα στις φωτιές και τσουκάλια στον ξυλόφουρνο, Γιάννης Κούμανης, ήρθε με τα μπαγκάζια του γεμάτα στο Symposio at Ark.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
11/11/2025

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Η μικρή -και νόστιμη- Σικελία του Παλαιού Φαλήρου

Σε έναν κομψό και φωτεινό χώρο με αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας, δοκιμάζεις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ από τον σεφ Λευτέρη Ρούτση.

Το πιάτο της εβδομάδας: Το κοντοσούβλι με φρέσκο καλαμάρι στο 'Travolta'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μαμαλούκα: Γιορτάζει εφτά χρόνια με pop up menu και ένα διήμερο γεύσεων που αξίζει να δοκιμάσεις

Το δημοφιλές εστιατόριο της Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί σε μία γιορτή γεύσεων με επίκεντρο την Ελλάδα. Ιδού όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε.

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις