Ηοp… culture στον πεζόδρομο

Στο «Hops Beer & Βurgers» που μόλις άνοιξε στο Κουκάκι, οι μπίρες κορτάρουν με μια σειρά από πρωτότυπα burgers και όχι μόνο.

Ηοp… culture στον πεζόδρομο

Στο «Hops Beer & Βurgers» που μόλις άνοιξε στο Κουκάκι, οι μπίρες κορτάρουν με μια σειρά από πρωτότυπα burgers και όχι μόνο.

Ηοp… culture στον πεζόδρομο - εικόνα 1

Πήρε τη θέση της παλιάς «Βύνης» στο Κουκάκι, αγαπά κι αυτό τις μπίρες, πλην όμως αγαπά με την ίδια ένταση και τα μπέργκερ. Στο «Hops Beer and Burgers», το νέο project του Γιώργου Γεράρδου (βλ. «Ανθός Γεύσεων» στην Καλλιθέα, αλλά μπορεί να τον θυμάστε και από το Masterchef 2), είτε στον πεζόδρομο είτε μέσα, απέναντι από την τοιχογραφία του graffiti artist Billy Gee, θα… αναμετρηθείτε με έντεκα διαφορετικά μπέργκερ –με γραβιέρα και σάλτσα μπίρας, με χειροποίητη σάλτσα BBQ, με ιταλικές πινελιές, με βουβαλίσιο κρέας από την Κερκίνη κ.ά.–, αλλά και κότσι, σνίτσελ και λουκάνικα, τα οποία συνδυάζονται με ελληνικές και ξένες ζυθο-επιλογές ή με τα κοκτέιλ μπίρας που προτείνει ο Γιάννης Βλάχος στην μπάρα του νέου αυτού χώρου. Μέχρι τις 2 μ.μ. μπορείτε να καθίσετε και για brunch.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
18/11/2025

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.