«7 Food Sins» χωράνε άνετα σε ένα νεοκλασικό

Μια νέα gastropub έκανε την εμφάνισή της στην Πλατεία Φιλομούσου Εταιρίας στην Πλάκα.

«7 Food Sins» χωράνε άνετα σε ένα νεοκλασικό

Μια νέα gastropub έκανε την εμφάνισή της στην Πλατεία Φιλομούσου Εταιρίας στην Πλάκα.

«7 Food Sins» χωράνε άνετα σε ένα νεοκλασικό - εικόνα 1

Χρειάζεται έναν προσανατολισμό προς νέα πράγματα η Πλάκα – και όντως οι κεραίες της νέας gastropub (όπως αυτοπροσδιορίζεται) με το γευστικά αμαρτωλό όνομα, η οποία έκανε στα μέσα του Αυγούστου το ντεμπούτο της στο χαρακτηριστικό νεοκλασικό της Πλατείας Φιλομούσου Εταιρείας που άλλοτε στέγαζε τη «Φιλομούσα» και το «Θαλασσί», δείχνουν να το πιάνουν αυτό.

«7 Food Sins» χωράνε άνετα σε ένα νεοκλασικό - εικόνα 2

Ο χώρος του «Seven Food Sins» είναι καλαίσθητος και την κουζίνα επιμελείται ο sous chef του Έκτορα Μποτρίνι Τάσος Στεφάτος. Στο πρωινό-μεσημεριανό μενού θα πετύχετε από ανοιχτά σάντουιτς και croque monsieurs μέχρι έναν άλλον «τραγανό» μουσακά, ο οποίος κρατάει μέχρι το βράδυ, οπότε τα κυρίως πιάτα πληθαίνουν και... σοβαρεύουν με tri-tip από Black Angus, καπνιστή ιβηρική πανσέτα κ.ά. Όσο για τις (απαραίτητες) μπίρες, οκτώ επιλογές σε βαρέλι και ικανή ζυθο-συλλογή που αριθμεί πενήντα τρεις ακόμη σε φιάλη δίνουν τον τόνο, χωρίς να λείπουν και το κρασί ή το ποτό. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!