«7 Food Sins» χωράνε άνετα σε ένα νεοκλασικό

Μια νέα gastropub έκανε την εμφάνισή της στην Πλατεία Φιλομούσου Εταιρίας στην Πλάκα.

«7 Food Sins» χωράνε άνετα σε ένα νεοκλασικό

Μια νέα gastropub έκανε την εμφάνισή της στην Πλατεία Φιλομούσου Εταιρίας στην Πλάκα.

«7 Food Sins» χωράνε άνετα σε ένα νεοκλασικό - εικόνα 1

Χρειάζεται έναν προσανατολισμό προς νέα πράγματα η Πλάκα – και όντως οι κεραίες της νέας gastropub (όπως αυτοπροσδιορίζεται) με το γευστικά αμαρτωλό όνομα, η οποία έκανε στα μέσα του Αυγούστου το ντεμπούτο της στο χαρακτηριστικό νεοκλασικό της Πλατείας Φιλομούσου Εταιρείας που άλλοτε στέγαζε τη «Φιλομούσα» και το «Θαλασσί», δείχνουν να το πιάνουν αυτό.

«7 Food Sins» χωράνε άνετα σε ένα νεοκλασικό - εικόνα 2

Ο χώρος του «Seven Food Sins» είναι καλαίσθητος και την κουζίνα επιμελείται ο sous chef του Έκτορα Μποτρίνι Τάσος Στεφάτος. Στο πρωινό-μεσημεριανό μενού θα πετύχετε από ανοιχτά σάντουιτς και croque monsieurs μέχρι έναν άλλον «τραγανό» μουσακά, ο οποίος κρατάει μέχρι το βράδυ, οπότε τα κυρίως πιάτα πληθαίνουν και... σοβαρεύουν με tri-tip από Black Angus, καπνιστή ιβηρική πανσέτα κ.ά. Όσο για τις (απαραίτητες) μπίρες, οκτώ επιλογές σε βαρέλι και ικανή ζυθο-συλλογή που αριθμεί πενήντα τρεις ακόμη σε φιάλη δίνουν τον τόνο, χωρίς να λείπουν και το κρασί ή το ποτό. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.