Meet «Jimmy’s Fish & the sushi tavern»

Μια νέα γευστική πρόταση διπλής θαλασσινής κατεύθυνσης στο Μικρολίμανο.

Meet «Jimmy’s Fish & the sushi tavern»

Μια νέα γευστική πρόταση διπλής θαλασσινής κατεύθυνσης στο Μικρολίμανο.

Meet «Jimmy’s Fish & the sushi tavern» - εικόνα 1

«Jimmy’s fish & the sushi tavern». Σαν όνομα μπάντας ακούγεται. Τι παίζει; Ψάρι, και μάλιστα με δύο τρόπους. Ο νέος αυτός «διπλός» χώρος, που ξεκινάει την M. Πέμπτη 9/4 στην Ακτή Κουμουνδούρου κινείται στο στιλ της κλασικής θαλασσινής κουζίνας του προγενέστερου και πολύ γνωστού στο Μικρολίμανο «Jimmy & the fish», έχει όμως και σούσι, ακριβώς δίπλα, προσθέτοντας μαζί του στο concept ολίγον από χαβανέζικο Περλ Χάρμπορ. Οπότε έχεις ψητό ψάρι, θαλασσινές μακαρονάδες και ναυτικούς κόμπους από τη μία, ρολάκια και αυτοκράτορα Χιροχίτο από την άλλη. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το επισκεφτούμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Jimmy’s Fish

Ακτή Κουμουνδούρου 46, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
31/10/2025

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.

Sea You, μια νέα 'μεζερί' μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι

Με έμπνευση από τη χαλαρή, 'κοινόχρηστη' φιλοσοφία του μεζέ, το νέο θαλασσινό εστιατόριο συνδυάζει νησιωτική ανεμελιά και αθηναϊκή κομψότητα.

Στα 'ψηλά' της Ακαδημίας, τρως μία από τις τοπ ιαπωνικές κουζίνες της Αθήνας

Η δημιουργικότητα του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Κότσαλη στρέφει τα φώτα στο εστιατόριο Nyx, στα 'ορεινά' του ξενοδοχείου Academias.