«Gazi College»: Η τάξη της Γλυφάδας

Πρωτάνοιξε στο Γκάζι, επεκτάθηκε στον Πειραιά και πριν από λίγο καιρό απέκτησε ακόμη μία νότια έδρα στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Γλυφάδα, δημιουργώντας έτσι μια ζωντανή, νεανική all day τριπλέτα.

«Gazi College»: Η τάξη της Γλυφάδας

Πρωτάνοιξε στο Γκάζι, επεκτάθηκε στον Πειραιά και πριν από λίγο καιρό απέκτησε ακόμη μία νότια έδρα στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Γλυφάδα, δημιουργώντας έτσι μια ζωντανή, νεανική all day τριπλέτα.

«Gazi College»: Η τάξη της Γλυφάδας - εικόνα 1

Καθισμένος ανάμεσα σε στοίβες βιβλία δεμένα με σπάγκο, βαρυφορτωμένες βιβλιοθήκες που διατρέχουν τη σκάλα, φωτεινές υδρόγειους στα ράφια, πλανήτες σε τροχιά στο ταβάνι, τραπέζια «επενδυμένα­» με «Monopoly», «scrabble» και «dominos» κι ένα σωρό άλλες γοητευτικές λεπτομέρειες, στο «Gazi College» της Γλυφάδας νιώθεις μια ωραία συνειρμική δυναμική, μια ζεστασιά. Το αρχιτεκτονικό δίδυμο Γαβαλάς - Μουρίκης υπογράφει τη σκηνογραφία και του τρίτου εκπροσώπου του δημοφιλούς concept παίζοντας με τις έννοιες της παιδικότητας και της ανάμνησης. Επειδή όμως όλα τα παιδιά κάποια στιγμή μεγαλώνουν, ο all day χώρος έχει και το πιο adult/αλκοολούχο κομμάτι του μπαρ – εκεί δίνει τον τόνο μια σύνθεση από κρεμασμένα άδεια μπουκάλια. Τα… study groups αυτού του ολοή­μερου χαρούμενου και νεανικού «κολεγίου» μοιράζονται στους καναπέδες και στα τραπέζια, κλασικά και μοναστηριακά, έχοντας μπροστά τους hot dogs, burritos με chili con carne και ξινούτσικο γουακαμόλε, πίτσες, burgers πληθωρικά και πιο light (όπως το μπιφτέκι γαλοπούλας με φύλλα γαλλικής σαλάτας), ζυμαρικά και άλλα πολλά. Ο κατάλογος του «Gazi College» έχει ακόμη περισσότερες επιλογές, που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις ώρες – από τα πρωινά ροφήματα που έρχονται με muffins, κρουασάν, croque madames, ομελέτες και πίτες μέχρι τα κοκτέιλ που τραβάνε μέχρις αργά, οπότε και δυναμώνει η μουσική. Ήδη το πηγαινέλα του κόσμου είναι non stop, ενώ το γεγονός ότι κάνουν και delivery δίνει λύσεις σε όσους μένουν ή εργάζονται στην περιοχή.

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

«Gazi College»: Η τάξη της Γλυφάδας - εικόνα 2

Σαλάτα της ελληνικής γης
Πλούσια, με ευχάριστους γλυκούς τόνους, μιξάρει ρόκα, παντζαρόφυλλα, απάκι, πλούσιο σε γεύση κρασοτύρι, μαριναρισμένα λιαστά σύκα, κράνα, παξιμάδια ολικής άλεσης, ξίδι, ελαιόλαδο και πετιμέζι.

«Gazi College»: Η τάξη της Γλυφάδας - εικόνα 3

Ψαρονέφρι on the chips
Χοιρινό ψητό στα κάρβουνα, αρκετά τρυφερό, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, συνδυασμένο με σάλτσα τεριγιάκι και σερβιρισμένο πάνω σε τραγανά τσιπς πατάτας πασπαλισμένα με λίγο τριμμένο τυρί.

«Gazi College»: Η τάξη της Γλυφάδας - εικόνα 4

3G Chocolate
Με ένα εσπρεσάκι ή μετά το φαγητό, οι λάτρεις της σοκολάτας βρίσκουν διαφορετικές αποχρώσεις της σε αυτό το γλυκό με τις τρεις στρώσεις μους (λευκή, γάλακτος και bitter), το τραγανό biscuit feuilletine και την ganache.

Γρ. Λαμπράκη 5, Γλυφάδα, 2108982723.

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
25/11/2025

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.