Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα

Ο παλιός «Μεξικάνος» είναι πάντα στο Γουδή, ο καινούργιος μόλις εγκαταστάθηκε στο Γκάζι.

Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα

Ο παλιός «Μεξικάνος» είναι πάντα στο Γουδή, ο καινούργιος μόλις εγκαταστάθηκε στο Γκάζι.

Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα - εικόνα 1

Η ιστορία που ξεκίνησε να γράφεται ανάμεσα στο Γουδή και στου Ζωγράφου με mole, fajitas, quesadillas, κανάτες με sangria και πολλές αποχρώσεις τεκίλας συνεχίζεται στο Γκάζι. Ο «Μεξικάνος» του Victor Mayo, ο οποίος ήρθε πριν από δέκα χρόνια στην Ελλάδα από τη Vera Cruz, εκπροσωπεί τις γεύσεις της χώρας του Ζαπάτα και του Ντιέγκο Ριβέρα εις διπλούν. Η διακόσμηση της νέας «έδρας» που μόλις πριν λίγες μέρες το ντεμπούτο της στην συμβολή Ιάκχου και Ευμολπιδών εμπνέεται από τις μεξικάνικες haciendas, όπερ σημαίνει ότι το στιλ είναι λίγο πιο «αρχοντικό», αλλά πάντα φιλικό και πρόσχαρο. Στο ισόγειο έχει και μπάρα, ενώ στο δεύτερο όροφο «κρύβει» μια σκηνή για ζωντανή μουσική και χορό: δεν θα αργήσουν τα live, latin φυσικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Μεξικάνος

Ευδήλου 15, Ζωγράφου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ενδιαφέρον update για το Βαρούλκο

Στο εμβληματικό εστιατόριο του Πειραιά, για παρά θίν' αλός γεύματα μια ανάσα από τη θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/10/2025

Εκτός πιάτσας εστιατόρια της Αθήνας που αξίζουν την προσοχή σου

Μία ενδεκάδα από εστιατόρια σε μάλλον απροσδόκητες γειτονιές της πόλης, που έχουν κάτι να πουν σε κάθε τύπο foodie.

Δείπνο στις βραβευμένες αυλές και βεράντες της Αθήνας

Τώρα που ο καιρός στρώνει ξανά, εκμεταλλευόμαστε τις καλοσύνες του για όσο κρατήσουν, κλείνοντας τραπέζι στα καλύτερα εστιατόρια με αυλές και βεράντες της Αθήνας, και μάλιστα στις εξαιρετικές τιμές που εξασφαλίζει το δημοφιλέστερο γαστρονομικό happening της πόλης.

Vedema γιορτής και αναστοχασμού για το μέλλον του Σαντορινιού κρασιού

Όλα όσα "τρύγησε" η φθινοπωρινή γιορτή του κρασιού της Σαντορίνης από τον Όμιλο Katikies στο εστιατόριο Selene.

Στο 'Fine Mess' φάγαμε ένα από τα πιο ζημιάρικα πιάτα της σεζόν

Ο λόγος για το Texas Toast, ένα από τα πρώτα στάδια στο νέο degustation menu του σοφιστικέ BBQ spot του Κέντρου, όπου τα low & slow μαγειρέματα σε "δύσκολες" κοπές παραμένουν ένα από τα κρεατοφαγικά hightlights της Αθήνας.

Οι Έλληνες σεφ που βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου για το 2025

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.