Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα

Ο παλιός «Μεξικάνος» είναι πάντα στο Γουδή, ο καινούργιος μόλις εγκαταστάθηκε στο Γκάζι.

Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα

Ο παλιός «Μεξικάνος» είναι πάντα στο Γουδή, ο καινούργιος μόλις εγκαταστάθηκε στο Γκάζι.

Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα - εικόνα 1

Η ιστορία που ξεκίνησε να γράφεται ανάμεσα στο Γουδή και στου Ζωγράφου με mole, fajitas, quesadillas, κανάτες με sangria και πολλές αποχρώσεις τεκίλας συνεχίζεται στο Γκάζι. Ο «Μεξικάνος» του Victor Mayo, ο οποίος ήρθε πριν από δέκα χρόνια στην Ελλάδα από τη Vera Cruz, εκπροσωπεί τις γεύσεις της χώρας του Ζαπάτα και του Ντιέγκο Ριβέρα εις διπλούν. Η διακόσμηση της νέας «έδρας» που μόλις πριν λίγες μέρες το ντεμπούτο της στην συμβολή Ιάκχου και Ευμολπιδών εμπνέεται από τις μεξικάνικες haciendas, όπερ σημαίνει ότι το στιλ είναι λίγο πιο «αρχοντικό», αλλά πάντα φιλικό και πρόσχαρο. Στο ισόγειο έχει και μπάρα, ενώ στο δεύτερο όροφο «κρύβει» μια σκηνή για ζωντανή μουσική και χορό: δεν θα αργήσουν τα live, latin φυσικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Μεξικανός

Ευδήλου 15, Ζωγράφου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.