«Gazi College» και στη Γλυφάδα

Ο νεανικός all-day χώρος της οδού Περσεφόνης, αφού ενδιαμέσως επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι, «τριτώνει» ανοίγοντας το νέο του… τμήμα στις 10/10 στη Γρηγορίου Λαμπράκη της Γλυφάδας.

«Gazi College» και στη Γλυφάδα

Ο νεανικός all-day χώρος της οδού Περσεφόνης, αφού ενδιαμέσως επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι, «τριτώνει» ανοίγοντας το νέο του… τμήμα στις 10/10 στη Γρηγορίου Λαμπράκη της Γλυφάδας.

«Gazi College» και στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Ο συνδυασμός μιας ανοικτής κι ευέλικτης κουζίνας κι ενός άνετου, χαλαρού χώρου με κολεγιακές αισθητικές αναφορές αποδείχτηκε ιδιαίτερα δημοφιλής και το ολοήμερο concept του Γκαζιού, αφού επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι (φωτό), συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του εγκαινιάζοντας μια τρίτη έδρα στo νούμερο 5 της Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γλυφάδα. Στο γευστικό sampling (βλ. σάντουιτς, burgers, πίτσα, γλυκά, καφές και κοκτέιλ) του «Gazi College» έρχονται πλέον να προστεθούν και κάποιες νέες άλλου τύπου επιλογές, όπως λόγου χάρη σολομός τεριγιάκι, ψαρονέφρι on the chips ή ταλιάτα με σος café de Paris, ενώ εκτός από το να πιάσει θέση στη μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία, με φόντο τις ατελείωτες σειρές βιβλίων, μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί και το take away ή το delivery.

Γρηγ. Λαμπράκη 5, Γλυφάδα, 2108982723.

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2025

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.

Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Δυο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Ζάκυνθο με υπογραφή Σταύρου Υφαντίδη

Ο βραβευμένος σεφ ετοιμάζει διπλό χτύπημα, αναβαθμίζοντας την κουζίνα του δημοφιλούς "Movida" και συστήνοντας στο νησί την έννοια του fine baking μέσα από τη boulangerie Venier, σε συνεργασία με τον έμπειρο chef pâtissier Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos η γαστρονομία είναι ομαδική υπόθεση

Eν όψει του Sani Gourmet 2025, του γαστρονομικού φεστιβάλ που, από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει στους επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του κόσμου, μιλάμε με τους ανθρώπους πίσω από τις γεύσεις των πολυτελών Sani / Ikos Resorts και μαθαίνουμε περισσότερα για τη μοναδική στη χώρα καινοτομία της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου.