DADA’S: Fine wine & food

Μοντέρνο και πανέμορφο, πάνω στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, εκφράζει απόλυτα την προέλευση του ονόματός του (από το καλλιτεχνικό κίνημα του ντανταϊσμού με τη χαρακτηριστική αναρχική αισθητική).

DADA’S: Fine wine & food

Μοντέρνο και πανέμορφο, πάνω στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, εκφράζει απόλυτα την προέλευση του ονόματός του (από το καλλιτεχνικό κίνημα του ντανταϊσμού με τη χαρακτηριστική αναρχική αισθητική).

DADA’S: Fine wine & food - εικόνα 1

Επιβλητικό και ιδιαίτερο design και στους δύο χώρους, στο γυάλινο αίθριο με την ανοιγμένη οροφή και στην πέτρινη αίθουσα που αποκαλύπτεται τώρα το καλοκαίρι χωρίς όρια. Υποδέχεται τους λάτρεις των cocktails και των tapas στην μπάρα και στα μεγάλα, χειροποίητα ξύλινα τραπέζια με χαλαρή ατμόσφαιρα, δυνατή μουσική και απολαυστικό συνδυασμό φαγητού και επιλεγμένων κρασιών. Η εξαιρετική κουζίνα (με την 5μελή ομάδα του σεφ Θάνου Στασινού) ποντάρει στην ευγενή καταγωγή των κρεάτων, στις ιδιαίτερες κοπές και στο άριστο ψήσιμο. Burgers μόνο από Black Angus αλλά και ριζότο, πάστες, ορεκτικά και σαλάτες που αγαπούν τα ελληνικά τοπικά προϊόντα καθώς και πιάτα με φρέσκο ψάρι συμπληρώνουν το μενού.
Ξεχωρίζουν τα new style ceviche και tartars. Η τάση που θέλει το φαγητό να συνοδεύεται από cocktails εκφράζεται σε έναν κατάλογο με προτάσεις για ξεχωριστά pairings, ενώ αν κινηθείτε στην κατεύθυνση του τσιμπολογήματος, η κάρτα με τα tapas κάνει εξαιρετικό ντουέτο με την προσεγμένη wine list, που συγκεντρώνει εξαιρετικές ετικέτες από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα σε ασυναγώνιστες τιμές (και σε προτάσεις με το ποτήρι). Ένα ωραίο, γήινο και σικάτο στέκι, που ανεβάζει τις καλοκαιρινές μας προσδοκίες.

Περισσότερες πληροφορίες

Dada’s

Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Ν. Πεντέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/12/2025

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.