K. Grill

Μπορεί το ψάρι να είναι η ειδικότητά του, ο Όμιλος Καστελόριζο όμως πλέον έχει στο ενεργητικό του κι ένα χώρο καθημερινής κρεατοφαγίας.

K. Grill
Μπορεί το ψάρι να είναι η ειδικότητά του, ο Όμιλος Καστελόριζο όμως πλέον έχει στο ενεργητικό του κι ένα χώρο καθημερινής κρεατοφαγίας.

K. Grill - εικόνα 1

Η προσιτή κρεατοφαγία κάνει θραύση -στο τοπ του καθηµερινού γευστικού billboard- και το «K. Grill», η νέα ιδέα του ιχθυο-ειδικού Οµίλου Καστελόριζο, ακολουθεί το ρυθµό της εποχής. Και την αισθητική της: την ποικιλία κρεάτων -ζουµερό ψητό κοτόπουλο, νόστιµο κεµπάπ, ωραίο λουκάνικο και χοιρινά µπριζολάκια- τη µοιραζόµαστε σε σκηνικό γκρι/industrial. Πάνω από την κουζίνα και τις φωτιές της, σειρές από µπουκάλια µπίρας Fix πίσω από µεταλλικά πλέγµατα µοιάζουν µε γεωµετρικό installation. η Fragile ξύλινη ζαρντινιέρα στη µέση της σάλας είναι επίσης ωραία πινελιά. Η σαλάτα µε το χαλούµι και τις ψητές πιπεριές είναι απλή κι ευχάριστη, τα παστουρµαδοπιτάκια µε τη γρα?ιέρα και η τηγανιά µε το παστό χοιρινό Μεσσηνίας καρφώνουν ελληνικό σηµαιάκι στα ορεκτικά και, ενώ οι τιµές είναι ήδη χαµηλές, αν πάρεις καλαµάκια/πίτες (€ 1,50-2) αντί για µερίδα, πέφτουν κι άλλο. Για το τέλος, κυµατιστό παγωτό µηχανής κρέµα µε γλυκό κουταλιού καρότο - easy going το παραδοσιακό. Μ’ αρέσει…

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα, 2109431765. Τιµή: € 13-17.

Περισσότερες πληροφορίες

K.Grill

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/12/2025

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.