Pelagos

Μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στο πολυτελές «Four Seasons Astir Palace», με σεφ τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Luca Piscazzi. Η κομψή γαστρονομία του διακρίνεται από κοσμοπολιτισμό και κινείται με άνεση σε γαλλικά, ιταλικά, διεθνή και ελληνικά νερά με επίκεντρο το ψάρι, αλλά ανοίγεται και προς το κρέας. Τρως σε μια πολύ κομψή σάλα το χειμώνα και το καλοκαίρι στη βεράντα με την υπέροχη θέα, σαν να είσαι σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο. Μενού γευσιγνωσίας € 135 & 145. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€135 - €145

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Το 'Pelagos' υποδέχεται το 'Lauda'

Συνάντηση γαστρονομικής κορυφής στο 'Four Seasons Astir Palace Hotel Athens'.

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace'

Το βραβευμένο ξενοδοχείο παρουσιάζει ένα δυνατό μπουκέτο γευστικών εμπειριών τις επόμενες εβδομάδες.

Tην Τσικνοπέμπτη, ας γίνει του κουνελιού!

Σήμερα που το κρέας ξεφαντώνει, κάνω όνειρα τσικνισμένης νυκτός και φαντασιώνομαι την άνοδο του κουνελιού στην εξουσία. Γιατί δηλαδή να μην είναι η Τσικνοπέμπτη και λίγο sustainable;

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Pelagos

Ο πολύ ταλαντούχος σεφ Luca Piscazzi οδηγεί σταθερά το βραβευμένο εστιατόριο του "Four Seasons" σε νέα, καλοτάξιδα πελάγη γεύσης και δημιουργικότητας.

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.