Διονυσάκης

Η νοστιμιά της ζακυνθινής κουζίνας βρίσκει πεδίο έκφρασης σε αυτό το ιδιαίτερο μαγειρείο της Δάφνης, που άνοιξαν τα αδέρφια Νικόλας και Διονύσης Κόκκαλής, συνεχίζοντας την εστιατορική παράδοση της οικογένειάς τους. Εδώ θα βρεις παραδοσιακές συνταγές του Τζάντε που δεν παίζουν αλλού, όπως οι πόλπετες, τα αβγά σάρτσα, η σκορδαλιά βαρία, οι μπροκολίνες, το μοσχάρι ραγού με μακαρόνια, τα σέσκλα (σέσκουλα) γιαχνί με κρεμμύδια και η σάρτσα (μοσχάρι σιγομαγειρεμένο μπρεζέ με λαδοτύρι, ξίδι και μακαρόνια). Plus, το δικό τους ψωμί αργής ωρίμανσης.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€15 - €20

Πληροφορίες:

Δευτ. - Σαβ. 11 π.μ.-7 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Οι ταβέρνες των Αθηνών

Μία updated λίστα με εκείνα τα -παλιά και νέα- μέρη που υμνούν την απλούστερη εκδοχή της οικείας νοστιμιάς στην πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/04/2025