Anthes
Το μπαρ-εστιατόριο πιάνει πόστο στην οδό Σκούφου και απλώνεται σε έναν άνετο και προσεγμένο χώρο σύγχρονης αισθητικής και γήινων χρωματισμών. Στην κουζίνα, ο βραβευμένος σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης πατά σε ελληνική βάση, χρησιμοποιεί γαλλικές τεχνικές και δεν λέει «όχι» σε ιαπωνικά προϊόντα, παρουσιάζοντας ένα αρκετά ενδιαφέρον fusion. Δοκιμάζεις gyoza γαρίδας με ντομάτα και κρέμα φέτας που θα σου θυμίσει γαρίδες σαγανάκι, μια πληθωρική «χανιώτικη» μακαρονάδα με προσούτο και ζωμό αρνιού, αλλά και κρέπα αρνιού με κρέμα γραβιέρας. Δυνατή μπάρα με φροντισμένα κοκτέιλ από τον Θάνο Τσεκούρα του «Bank Job».
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€40 - €50
Πληροφορίες:
Τρ.-Παρ. 5 μ.μ.- 1 π.μ.
Σχετικά άρθρα
Μακαρονάδες χωρίς πολλά πολλά
Αλλά με γεύση. Βαθιά, αληθινή και ουσιαστική. Τις βρίσκεις στα εστιατόρια της Αθήνας.
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗςΤι γεύση έχει μια κουζίνα με ελληνική γεύση, γαλλικές βάσεις και ιαπωνικές επιρροές;
Σε ένα από τα πιο χοτ bar-restaurants του κέντρου, ο Ιπποκράτης Αναγνωστέλης έχει όλες τις απαντήσεις με μια γαστρονομική πρόταση υψηλών οκτανίων.
Anthes
Ελληνική γεύση με γαλλικές βάσεις και ιαπωνικές επιρροές φέρνει στο νέο bar resto του Κέντρου ο Ιπποκράτης Αναγνωστέλης, που μετά από σχεδόν 20 χρόνια απουσίας επιστρέφει στην αθηναϊκή σκηνή με γαστρονομική πρόταση υψηλών οκτανίων.
Πρώτη γεύση από το Anthes, το νέο εστιατόριο της Σκούφου
Ο Ιπποκράτης Αναγνωστέλης επιστρέφει στα γευστικά δρώμενα της πόλης, με μια ξεχωριστή πρόταση στο ολοκαίνουριο και κομψότατο bar-resto του κέντρου.