Anther

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Perianth» στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης παίρνει το όνομά του από τον ανθήρα, το τμήμα του λουλουδιού που παράγει τη γύρη, και αναδεικνύει νέους Έλληνες δημιουργούς. Το interior υπογράφουν οι «φρέσκοι» En-route-architecture, τα πιάτα είναι δημιουργίες της Βαλίνιας Σβορώνου, ενώ στο χώρο υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή έργων τέχνης, ανάμεσα στα οποία ξεχωριστή θέση έχει η τοιχογραφία της Ελένης Μπαγάκη. Οι νέοι Έλληνες δημιουργοί στην κουζίνα εκπροσωπούνται από τον σεφ Νάσο Τσιρονίκο, ο οποίος συνθέτει ένα μενού που βασίζεται σε ποιοτικές πρώτες ύλες –συχνά με ονομασία προέλευσης– και σε γεύσεις οικείες, τις οποίες ανανεώνει με τη δική του δημιουργική ματιά. Αξίζει να δοκιμάσετε τα ρεβίθια στη γάστρα με μπρουσκέτα με πελτέ ντομάτας, το ψάρι ημέρας φρικασέ ή το γιουβέτσι με μοσχαρίσια ουρά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€45 - €65

Πληροφορίες:

Δευτ.-Κυρ. 7 π.μ.-12 π.μ.

Σχετικά άρθρα