Παπαϊωάννου

Το πρώτο εστιατόριο του Γιώργου Παπαϊωάννου στο Μικρολίμανο, που κέρδισε τους Αθηναίους με την ικανότητά του να συλλέγει κορυφαία θαλασσινά καλούδια στις κουζίνες του. Την ίδια ικανότητα αντανακλούν και τα πιάτα του, με ψησταριά και τηγάνι να ανεβάζουν την απόλαυση σε άλλο επίπεδο, αλλά και μαγειρευτά, όπως οι σούπες (ροφού ή μπαρμπουνιού) και τα ζυμαρικά με βάση τα θαλασσινά. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€70 - €100

Πληροφορίες:

Δευτ.-Κυρ. 1 μ.μ.-12 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Τα εστιατόρια της αθηναϊκής παραλίας που σερβίρουν βραβευμένη γεύση

Τα παρά θίν' αλός εστιατόρια της πρωτεύουσας που έχουν βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο, Top Notch και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και, σίγουρα, αξίζουν την προσοχή σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
04/06/2025

Πού τρώμε στο Μικρολίμανο;

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Μικρολίμανο περιλαμβάνει επιλογές από γνήσιες ιταλικές γεύσεις μέχρι εξαιρετικά θαλασσινά.

Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.

8 αγαπημένα γευστικά στέκια του Πειραιά για τις πρώτες μας μετροβόλτες

Το σαββατοκύριακο που πλησιάζει προσφέρει μια πρώτης τάξης αφορμή για να πάρουμε επιτέλους το μετρό για Πειραιά και μαζί μια γεύση από αγαπημένα στέκια τόσο στο μεγάλο λιμάνι όσο και στα πέριξ.

Παπαϊωάννου

Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας

Παπαϊωάννου

Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας