Το Simul γίνεται 10 ετών και ετοιμάζεται να το γιορτάσει

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά σβήνει δέκα κεράκια στην τούρτα της ζωής του και μεριμνά για γεύση και πάρτι, με δυο ξεχωριστά events, στις 2 και 9 Δεκεμβρίου.

Το Simul γίνεται 10 ετών και ετοιμάζεται να το γιορτάσει

Το τέλος του 2025 βρίσκει το Simul του σεφ-πατρόν Νίκου Θωμά να γιορτάζει μια σημαντική επέτειο: Δέκα χρόνια γεμάτα γεύσεις, δημιουργία και αληθινές σχέσεις.

Τα 10 χρόνια του πολύ καλού εστιατορίου στο Κολωνάκι, θα γιορταστούν με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις: 

> Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, ο σεφ Νίκος Θωμάς συναντά στην κουζίνα του Simul τους φίλους και συνεργάτες του Γρηγόρη Κίκη (Herve), Μιχάλη Χάσικο (Hasika) και Νίκο Πολιτάκο (Kinjo) για ένα "Eight Hands Menu a la Carte", που θα φέρει στο τραπέζι δημιουργίες με κοινή έμπνευση και φαντασία. Την εμπειρία αυτή συμπληρώνουν τα κρασιά της εταιρείας "Αίολος". 

> Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου η γιορτή συνεχίζεται με ένα ανοιχτό πάρτυ για όλους, με τη "Δυναμική" να υπογράφει τα ποτά της βραδιάς και το "Hanky Panky" να προσφέρει λαχταριστά burgers. Από τις 19.00 και μετά, όλοι θα είναι ευπρόσδεκτοι. Ο Βασίλης Κυρίτσης (Line Athens), ο Βασίλης Μπάκος (Tribeca, Θεσσαλονίκη) και ο Νίκος Γινάργυρος (Porto Vecchio, Παξοί) γίνονται ομάδα και δημιουργούν cocktails, ενώ την μουσική αναλαμβάνει ο Μύρωνας Στρατής, δίνοντας τον ρυθμικό παλμό.

Πώς ο Νίκος Θωμάς έκανε το Simul νοστιμότερο από ποτέ

Ο κόκορας στο Simul

Το εστιατόριο Simul στο Κολωνάκι 9

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Simul

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/11/2025

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.

4 καφενεία για κάθε γούστο στο αθηναϊκό κέντρο

Κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και ιστορία.