Μία επταετία πριν, ο Βασίλης Σπόρος ξεκινούσε το "Po'Boys" στου Ψυρρή, φιλοδοξώντας να παρουσιάσει μία ΒΒQ κουζίνα όσο πιο κοντά γίνεται στην αυθεντική, αμερικανική, εκδοχή της. Fast forward στο σήμερα, το feelgood σποτ όχι απλά συνεχίζει προς την ίδια γευστική κατεύθυνση αλλά φροντίζει να προσθέτει νέα ατού στη γκάμα του.
Έτσι, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, στις 20:00, σε συνέργεια με το botilia.gr βουτά βαθιά στον αμερικάνικο αμπελώνα. Ένα μενού πέντε σταδίων παντρεύει το comfort food με κρασιά που δε φοβούνται να "λερώσουν τα χέρια τους".
Info
Κρατήσεις εδώ
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.