
Το εστιατόριο "Makris Athens by Domes" και ο σεφ πατρόν Πέτρος Δήμας εγκαινιάζουν τη σειρά "Echoes of Greek Gastronomy", εμπνευσμένη από την ελληνική παράδοση και τη βιώσιμη γαστρονομία, μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους σεφ.
Σημαντικοί καλεσμένοι σεφ λοιπόν μοιράζονται την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου με τον σεφ Δήμα, δημιουργώντας ξεχωριστά νόστιμες βραδιές.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου – Λουκάς Μάιλερ
Η πρώτη εκδήλωση φέρνει κοντά τον Πέτρο Δήμα και τον Λουκά Μάιλερ (Λινού Σουμπάσης & Σία), έναν σεφ που ξεχωρίζει για την ικανότητά του να αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία. Οι δύο σεφ θα δημιουργήσουν ένα μενού βασισμένο στις ρίζες της ελληνικής παράδοσης, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της φάρμας του "Makris".

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου – Εστιατόριο "Μαραθιά"
Το "Makris Athens" υποδέχεται το εστιατόριο "Μαραθιά", κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό της Τήνου. Με την τεχνική της ωρίμανσης ψαριών και τη χρήση τοπικών υλικών, το Makris και η Μαραθιά φέρνουν στο τραπέζι τη γεύση και την αύρα της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη βιωσιμότητα και την απλότητα.
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου – Μανώλης Παπουτσάκης

Η σειρά ολοκληρώνεται με τη συνεργασία του Πέτρου Δήμα και του Μανώλη Παπουτσάκη, ενός από τους πιο καινοτόμους σεφ της ελληνικής γαστρονομίας. Οι δύο σεφ θα παρουσιάσουν ένα μενού που αναδεικνύει τις γεύσεις της χώρας, συνδυάζοντας την παράδοση με σύγχρονες τεχνικές.

Info
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο makrisathens.com και στο 216 004 7777.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.