Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει τέσσερα μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο 'Makris'

Το εστιατόριο "Makris Athens by Domes" και ο σεφ πατρόν Πέτρος Δήμας εγκαινιάζουν τη σειρά "Echoes of Greek Gastronomy", εμπνευσμένη από την ελληνική παράδοση και τη βιώσιμη γαστρονομία, μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους σεφ.

Σημαντικοί καλεσμένοι σεφ λοιπόν μοιράζονται την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου με τον σεφ Δήμα, δημιουργώντας ξεχωριστά νόστιμες βραδιές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου – Λουκάς Μάιλερ

Η πρώτη εκδήλωση φέρνει κοντά τον Πέτρο Δήμα και τον Λουκά Μάιλερ (Λινού Σουμπάσης & Σία), έναν σεφ που ξεχωρίζει για την ικανότητά του να αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία. Οι δύο σεφ θα δημιουργήσουν ένα μενού βασισμένο στις ρίζες της ελληνικής παράδοσης, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της φάρμας του "Makris".

Λουκάς Μάιλερ

Μαραθιά

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου – Εστιατόριο "Μαραθιά"

Το "Makris Athens" υποδέχεται το εστιατόριο "Μαραθιά", κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό της Τήνου. Με την τεχνική της ωρίμανσης ψαριών και τη χρήση τοπικών υλικών, το Makris και η Μαραθιά φέρνουν στο τραπέζι τη γεύση και την αύρα της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη βιωσιμότητα και την απλότητα.

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου – Μανώλης Παπουτσάκης

Μανώλης Παπουτσάκης

Η σειρά ολοκληρώνεται με τη συνεργασία του Πέτρου Δήμα και του Μανώλη Παπουτσάκη, ενός από τους πιο καινοτόμους σεφ της ελληνικής γαστρονομίας. Οι δύο σεφ θα παρουσιάσουν ένα μενού που αναδεικνύει τις γεύσεις της χώρας, συνδυάζοντας την παράδοση με σύγχρονες τεχνικές.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο


Info

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο makrisathens.com και στο 216 004 7777.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Επιστροφή στο Manko Athens, για λίγο ακόμη καλοκαίρι

Το δημοφιλές σποτ του One&Only Aesthesis παρατείνει την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, σε ένα σκηνικό κοσμοπολίτικης γεύσης και φινέτσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/09/2025

Από τα μεσημέρια των 80s στα βράδια του σήμερα: Το 'Παραδοσιακό Καφενείο' επιστρέφει στο Κολωνάκι

Σαράντα παρά δύο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το "Καφενείο" επανέρχεται ανανεωμένο, γράφοντας μια καινούρια σελίδα στην πορεία του.

Στο 'Ami' θα ξαναμάθεις ιταλικά

Ο βραβευμένος σεφ Δήμος Σαμουράκης παρουσιάζει ένα νέο μενού με ιταλιάνικη φινέτσα και εποχικότητα.

Πώς θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας σε ειδικά μενού με εξαιρετικές τιμές

Το "αθηνόραμα", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς υποδέχονται στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα για εκλεκτούς τυχερούς!

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.