To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

Γιώργος Πλατινός Rene Frank συναντιούνται στο The Zillers Pastry Bar

Ένα σπουδαίο γαστρονομικό ραντεβού μας ετοιμάζει το "The Zillers Pastry Bar", το μοναδικό στο είδος του ζαχαροπλαστικό concept του βραβευμένου chef pattissier Γιώργου Πλατινού στην πλατεία Μητροπόλεως, που υποδέχεται τον βραβευμένο με 2* Michelin ομόλογό του, Rene Frank, και το βερολινέζικο CODA, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Στο 'The Zillers Pastry Bar' για ένα διαφορετικό dinner

Περισσότερο από ένα εστιατορικό four hands ραντεβού, η συνάντηση των δύο εμβληματικών Pastry Chefs με κοινή fine dining φιλοσοφία, θα ξετυλιχτεί στα τραπέζια του The Zillers Pastry Bar ως μια συνέργεια, όπου Πλατινός και Frank θα ερμηνεύσουν παιδικές μνήμες και βιώματα γεύσεων μέσα από ένα πρίσμα πειραματισμού και βιωσιμότητας – μια συνάντηση που θέτει τις βάσεις για μία σύγχρονη γαστρονομική αφήγηση με φόντο το Βερολίνο και την Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης

Στο CODA, η απόδοση κλασσικών τεχνικών ζαχαροπλαστικής χωρίς επεξεργασμένες γλυκαντικές ουσίες και τεχνητά συστατικά είναι η αφετηρία μίας τολμηρής, προοδευτικής σκέψης, όπου το γλυκό συναντάει το umami και όπου το κάθε πιάτο αναδεικνύεται ως μέρος μίας ολιστικής εμπειρίας, με σπιτικά αφεψήματα και προσεκτικά επιλεγμένα αποστάγματα στο πλάι του.

The Zillers Pastry Bar

Το The Zillers Pastry Bar, πιστό σε ένα εποχικό dessert concept που ισορροπεί ανάμεσα στον avant-garde μινιμαλισμό και τη ζεστασιά οικείων συνταγών, επανακαθορίζει την έννοια του επιδορπίου φέρνοντάς το στο επίκεντρο μιας ανατρεπτικής εμπειρίας: ενός degustation menu όπου η μαεστρική μετάβαση από το ελαφρώς αλμυρό στο απόλυτα γλυκό, χαράσει μια φινετσάτη διαδρομή υπό τη δημιουργική ματιά ενός κορυφαίας κλάσης ζαχαροπλάστη, πάντα παράλληλα με την κανονική του λειτουργία ως ένα υψηλών επιδόσεων ζαχαροπλαστείο.

Διαβάστε Επίσης

Οι δυο αυτοί παράλληλοι κόσμοι, του CODA και του The Zillers Pastry Bar, θα συναντηθούν το βράδυ της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου, σε ένα four hands μενού 11 σταδίων, με κορυφαίους σταθμούς πιάτα όπως η Τάρτα Μήλου με Τυρί (Πλατινός), το Γλυφιτζούρι Χαβιάρι (Frank), η Mont Blanc με αχλάδι και πεκάν (Πλατινός) και η Μαϊντανόριζα με Φουντούκι και Σοκολάτα (Frank).

Το event θα πραγματοποιηθεί σε δύο seatings (6μμ και 9μμ) με κόστος συμμετοχής 220 ευρώ / άτομο. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210 3241651.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.