To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

Γιώργος Πλατινός Rene Frank συναντιούνται στο The Zillers Pastry Bar

Ένα σπουδαίο γαστρονομικό ραντεβού μας ετοιμάζει το "The Zillers Pastry Bar", το μοναδικό στο είδος του ζαχαροπλαστικό concept του βραβευμένου chef pattissier Γιώργου Πλατινού στην πλατεία Μητροπόλεως, που υποδέχεται τον βραβευμένο με 2* Michelin ομόλογό του, Rene Frank, και το βερολινέζικο CODA, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Στο 'The Zillers Pastry Bar' για ένα διαφορετικό dinner

Περισσότερο από ένα εστιατορικό four hands ραντεβού, η συνάντηση των δύο εμβληματικών Pastry Chefs με κοινή fine dining φιλοσοφία, θα ξετυλιχτεί στα τραπέζια του The Zillers Pastry Bar ως μια συνέργεια, όπου Πλατινός και Frank θα ερμηνεύσουν παιδικές μνήμες και βιώματα γεύσεων μέσα από ένα πρίσμα πειραματισμού και βιωσιμότητας – μια συνάντηση που θέτει τις βάσεις για μία σύγχρονη γαστρονομική αφήγηση με φόντο το Βερολίνο και την Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης

Στο CODA, η απόδοση κλασσικών τεχνικών ζαχαροπλαστικής χωρίς επεξεργασμένες γλυκαντικές ουσίες και τεχνητά συστατικά είναι η αφετηρία μίας τολμηρής, προοδευτικής σκέψης, όπου το γλυκό συναντάει το umami και όπου το κάθε πιάτο αναδεικνύεται ως μέρος μίας ολιστικής εμπειρίας, με σπιτικά αφεψήματα και προσεκτικά επιλεγμένα αποστάγματα στο πλάι του.

The Zillers Pastry Bar

Το The Zillers Pastry Bar, πιστό σε ένα εποχικό dessert concept που ισορροπεί ανάμεσα στον avant-garde μινιμαλισμό και τη ζεστασιά οικείων συνταγών, επανακαθορίζει την έννοια του επιδορπίου φέρνοντάς το στο επίκεντρο μιας ανατρεπτικής εμπειρίας: ενός degustation menu όπου η μαεστρική μετάβαση από το ελαφρώς αλμυρό στο απόλυτα γλυκό, χαράσει μια φινετσάτη διαδρομή υπό τη δημιουργική ματιά ενός κορυφαίας κλάσης ζαχαροπλάστη, πάντα παράλληλα με την κανονική του λειτουργία ως ένα υψηλών επιδόσεων ζαχαροπλαστείο.

Διαβάστε Επίσης

Οι δυο αυτοί παράλληλοι κόσμοι, του CODA και του The Zillers Pastry Bar, θα συναντηθούν το βράδυ της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου, σε ένα four hands μενού 11 σταδίων, με κορυφαίους σταθμούς πιάτα όπως η Τάρτα Μήλου με Τυρί (Πλατινός), το Γλυφιτζούρι Χαβιάρι (Frank), η Mont Blanc με αχλάδι και πεκάν (Πλατινός) και η Μαϊντανόριζα με Φουντούκι και Σοκολάτα (Frank).

Το event θα πραγματοποιηθεί σε δύο seatings (6μμ και 9μμ) με κόστος συμμετοχής 220 ευρώ / άτομο. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210 3241651.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/10/2025

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.