To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

Γιώργος Πλατινός Rene Frank συναντιούνται στο The Zillers Pastry Bar

Ένα σπουδαίο γαστρονομικό ραντεβού μας ετοιμάζει το "The Zillers Pastry Bar", το μοναδικό στο είδος του ζαχαροπλαστικό concept του βραβευμένου chef pattissier Γιώργου Πλατινού στην πλατεία Μητροπόλεως, που υποδέχεται τον βραβευμένο με 2* Michelin ομόλογό του, Rene Frank, και το βερολινέζικο CODA, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Στο 'The Zillers Pastry Bar' για ένα διαφορετικό dinner

Περισσότερο από ένα εστιατορικό four hands ραντεβού, η συνάντηση των δύο εμβληματικών Pastry Chefs με κοινή fine dining φιλοσοφία, θα ξετυλιχτεί στα τραπέζια του The Zillers Pastry Bar ως μια συνέργεια, όπου Πλατινός και Frank θα ερμηνεύσουν παιδικές μνήμες και βιώματα γεύσεων μέσα από ένα πρίσμα πειραματισμού και βιωσιμότητας – μια συνάντηση που θέτει τις βάσεις για μία σύγχρονη γαστρονομική αφήγηση με φόντο το Βερολίνο και την Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης

Στο CODA, η απόδοση κλασσικών τεχνικών ζαχαροπλαστικής χωρίς επεξεργασμένες γλυκαντικές ουσίες και τεχνητά συστατικά είναι η αφετηρία μίας τολμηρής, προοδευτικής σκέψης, όπου το γλυκό συναντάει το umami και όπου το κάθε πιάτο αναδεικνύεται ως μέρος μίας ολιστικής εμπειρίας, με σπιτικά αφεψήματα και προσεκτικά επιλεγμένα αποστάγματα στο πλάι του.

The Zillers Pastry Bar

Το The Zillers Pastry Bar, πιστό σε ένα εποχικό dessert concept που ισορροπεί ανάμεσα στον avant-garde μινιμαλισμό και τη ζεστασιά οικείων συνταγών, επανακαθορίζει την έννοια του επιδορπίου φέρνοντάς το στο επίκεντρο μιας ανατρεπτικής εμπειρίας: ενός degustation menu όπου η μαεστρική μετάβαση από το ελαφρώς αλμυρό στο απόλυτα γλυκό, χαράσει μια φινετσάτη διαδρομή υπό τη δημιουργική ματιά ενός κορυφαίας κλάσης ζαχαροπλάστη, πάντα παράλληλα με την κανονική του λειτουργία ως ένα υψηλών επιδόσεων ζαχαροπλαστείο.

Διαβάστε Επίσης

Οι δυο αυτοί παράλληλοι κόσμοι, του CODA και του The Zillers Pastry Bar, θα συναντηθούν το βράδυ της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου, σε ένα four hands μενού 11 σταδίων, με κορυφαίους σταθμούς πιάτα όπως η Τάρτα Μήλου με Τυρί (Πλατινός), το Γλυφιτζούρι Χαβιάρι (Frank), η Mont Blanc με αχλάδι και πεκάν (Πλατινός) και η Μαϊντανόριζα με Φουντούκι και Σοκολάτα (Frank).

Το event θα πραγματοποιηθεί σε δύο seatings (6μμ και 9μμ) με κόστος συμμετοχής 220 ευρώ / άτομο. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210 3241651.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.