Και επίσημα η Σταυριανή Ζερβακάκου στο "Oh! Dio" του Θησείου

Το νέο γευστικό spot της Φωτεινής Παντζιά ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ταλαντούχα Μανιάτισσα σεφ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «α».

Oh Dio Θησείο Σταυριανή Ζερβακάκου Φωτεινή Παντζιά Άγγελος Δαμουλιανός

Μοσχοβολιστές πίτες με ελληνικές καταβολές, πρώτες ύλες από επιλεγμένους μικρούς Έλληνες παραγωγούς, εποχικότητα, οινοφιλία και signature ανατρεπτικοί συνδυασμοί έχουν ήδη αρχίσει να αποτελούν τη γευστική ραχοκοκκαλιά του "Oh! Dio” στην οδό Αδριανού, με τη Σταυριανή Ζερβακάκου να φέρνει τη μαγειρική της ευαισθησία στις κουζίνες του νέου καλοφαγικού spot του Θησείου, όπως ανακοινώνει το εστιατόριο της Φωτεινής Παντζιά ("By the Glass") και του Άγγελου Δαμουλιάνου (botilia.gr), επιβεβαιώνοντας το προ μηνός ρεπορτάζ του "α".

Oh Dio Θησείο

Ξεκινώντας από νωρίς το πρωί, με πρωινό και brunch βασισμένο σε αναπάντεχες σπεσιλιτέ, όπως οι τραβηχτές μανιάτικες πίτες (αλμυρή με λουκάνικο Μάνης και χόρτα ή γλυκιά με βραβευμένο θυμαρίσιο μέλι Κέας), η μέρα στο "Oh! Dio" θα συνεχίζεται με lunch και dinner βασισμένα σε κορφολογημένες πρώτες ύλες από έμπιστους παραγωγούς. Τα εκλεκτά προϊόντα θα αναδεικνύονται μέσα από ευφάνταστες δημιουργίες όπως οι θασιώτικοι γιουφκάδες με παστρουμά, το χριστόψαρο με όστρακα και πορτοκάλι, ή το ψωμί με βιολογική τσιπούρα, σύγλινο, καραμελωμένο κρεμμύδι και χόρτα εποχής.

Oh Dio Θησείο

Oh Dio Θησείο

Η εγγενής comfort γοητεία της ελληνικής παράδοσης θα ξεδιπλώνεται μέσα από πιάτα όπως τα πράσα λαδερά με πορτοκάλι, αχιβάδες, μπακαλιάρο και αρνίσια γλυκάδια, η σούπα φάβας Φενεού με καπνιστή ρέγκα, κύμινο και αποξηραμένο σύκο Κύμης, ή το χταπόδι με κυδώνια Ολύμπου στιφάδο, ενώ τα οινικά παντρέματα των πιάτων θα αναδεικνύουν την αγάπη του "Oh! Dio" για τον ελληνικό, αλλά και το διεθνή αμπελώνα.

Oh Dio Θησείο

Υπενθυμίζουμε, βέβαια, ότι ο πεζόδρομος της Αδριανού δεν θα είναι το μόνο σημείο της Αθήνας όπου θα συναντούμε τις sui generis γεύσεις της ευρηματικής σεφ φέτος: η Σταυριανή Ζερβακάκου ετοιμάζει και δεύτερο, πολύ ενδιαφέρον project, σε υψηλού πρεστίζ σημείο των Νοτίων Προαστίων, (περισσότερα εν ευθέτω χρόνο), ενώ συνεχίζεται και η επιμέλεια της σεφ στις γεύσεις του "Σερσέ Λα Φαμ", στη σκιά της Μητρόπολης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2025

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.

Σάββατο με BBQ στο Colonial στο Golf της Γλυφάδας

Επιστροφή με γεύσεις και μουσική κάθε Σάββατο μεσημέρι.

Βεργιώτικο

Στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο στη Βέροια, ο Νίκος Μαλλιάρας συνεχίζει να υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.