
Μια σειρά από διαφορετικά six hand dinners ετοιμάζει ο Γρηγόρης Κίκης για το Upon, το νέο του στέκι στην πλατεία Νταβάρη του Παλαιού Φαλήρου, υποδεχόμενος ταλαντούχους συναδέλφους του σε μια ακολουθία από events που θα διατρέξει όλη την άνοιξη. Στα 6 hand dinners του, ο συνιοδικτήτης και σεφ του νέου all day bistro των νοτίων προαστίων θα ετοιμάζει πιάτα με δημιουργικό flair τα οποία, σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζεται σε αντίστοιχες συναντήσεις, δεν θα σερβίρονται σε set menu, αλλά a la carte, δίνοντας στους fans του "Upon" τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πρωτότυπες γεύσεις στο δικό τους ρυθμό, με sharing λογική και casual διάθεση.
Στο νέο αυτό concept, ποδαρικό κάνουν ο Παύλος Κυριάκης, σεφ του πολυβραβευμένου "The Zillers", και ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης, executive pastry chef του "Four Seasons Astir Palace", την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 8μμ.
Έτσι, στο μενού με τον γενικό τίτλο "Παύλος, Μιχάλης, Γρηγόρης" θα βρούμε fun δημιουργικά πιάτα όπως το Bao με γαρίδα και ταραμά, σερβιρισμένο εν είδει αφράτου flatbread, ή comfort classics όπως τα μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά (αμφότερα από τον Κίκη), αλλά και fusion δημιουργίες σαν το ταρτάρ μοσχαριού με αυγολέμονο κι αυγά ρέγγας, ή κοσμοπολίτικα classics όπως το lobster roll με μαγιονέζα japaleno (με υπογραφή Κυριάκη).
Για κλείσιμο, ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης θα ξεδιπλώσει δύο φινετσάτους συνδυασμούς, όπου σοκολάτα, ρούμι και σταφίδα από τη μία, και βανίλια, φουντούκι και προζύμι από την άλλη, θα αντιπαρατεθούν για το ρόλο του φινάλε, σε μια μονομαχία που, αν θέλετε τη συμβουλή μας, δεν χρειάζεται καν να γίνει: απλά πάρτε και τα δύο.
