Το "La Meat Maison" στηρίζει τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Με δύο δείπνα προσφοράς το La Meat Maison στην Κηφισιά, σε συνεργασία με τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς "Δεσμός” και "Polat Foundation”, γίνεται ένας ακόμα κρίκος στην παγκόσμια αλυσίδα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

La Meat Maison

Επιθυμώντας να συμμετάσχει στις δράσεις ανθρωπιστικής βοήθειας που ενεργοποίησε ο ισχυρός σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία, με περισσότερα από 37.000 θύματα και ακόμα περισσότερες εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένες ζωές, το La Meat Maison στην Κηφισιά ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης 2 φιλανθρωπικών δείπνων στήριξης προς τα θύματα της πρωτοφανούς αυτής καταστροφής. Στις 21 και 23 Φεβρουαρίου λοιπόν, και σε συνεργασία με τον ελληνικό μη φιλανθρωπικό οργανισμό "Δεσμός" και τον αντίστοιχο τουρκικό "Polat Foundation”, το εστιατόριο La Meat Maison θα σερβίρει σε ρυθμούς προσφοράς. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις δύο αυτές βραδιές, θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές και θα διατεθούν για την ανακούφιση των σεισμοπαθών και την κάλυψη των αναγκών τους. 

Ο "Δεσμός" είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος αξιοποιεί οικονομικές αλλά και σε είδος δωρεές που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και προορίζονται να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Μέχρι σήμερα ο "Δεσμός” έχει δημιουργήσει αξία 7 εκατομ. € για την κοινωνία, αλλάζοντας τις ζωές περισσότερων από 130.000 ανθρώπων. Ο "Polat" έχει μέχρι στιγμής αποστείλει στην περιοχή της Αττάλειας, 35 επικεφαλής και 300 τεχνικούς, 1 γερανό, 3 αυτοκίνητα, 1 φορτηγό και 27 φορτηγά, γεμάτα με όλα τα είδη βασικών ειδών, όπως γεννήτριες, θερμάστρες, κρεβάτια, κουβέρτες, ρούχα και είδη διατροφής. Η ομάδα του Polat Foundation έχει ήδη δημιουργήσει έναν προσωρινό χώρο στέγασης έκτακτης ανάγκης για 250 επιζώντες και συνεχίζει με ποικίλες δράσεις το έργο στήριξής της προς τις βεβαρημένες από το σεισμό περιοχές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.