Το "La Meat Maison" στηρίζει τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Με δύο δείπνα προσφοράς το La Meat Maison στην Κηφισιά, σε συνεργασία με τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς "Δεσμός” και "Polat Foundation”, γίνεται ένας ακόμα κρίκος στην παγκόσμια αλυσίδα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

La Meat Maison

Επιθυμώντας να συμμετάσχει στις δράσεις ανθρωπιστικής βοήθειας που ενεργοποίησε ο ισχυρός σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία, με περισσότερα από 37.000 θύματα και ακόμα περισσότερες εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένες ζωές, το La Meat Maison στην Κηφισιά ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης 2 φιλανθρωπικών δείπνων στήριξης προς τα θύματα της πρωτοφανούς αυτής καταστροφής. Στις 21 και 23 Φεβρουαρίου λοιπόν, και σε συνεργασία με τον ελληνικό μη φιλανθρωπικό οργανισμό "Δεσμός" και τον αντίστοιχο τουρκικό "Polat Foundation”, το εστιατόριο La Meat Maison θα σερβίρει σε ρυθμούς προσφοράς. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις δύο αυτές βραδιές, θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές και θα διατεθούν για την ανακούφιση των σεισμοπαθών και την κάλυψη των αναγκών τους. 

Ο "Δεσμός" είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος αξιοποιεί οικονομικές αλλά και σε είδος δωρεές που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και προορίζονται να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Μέχρι σήμερα ο "Δεσμός” έχει δημιουργήσει αξία 7 εκατομ. € για την κοινωνία, αλλάζοντας τις ζωές περισσότερων από 130.000 ανθρώπων. Ο "Polat" έχει μέχρι στιγμής αποστείλει στην περιοχή της Αττάλειας, 35 επικεφαλής και 300 τεχνικούς, 1 γερανό, 3 αυτοκίνητα, 1 φορτηγό και 27 φορτηγά, γεμάτα με όλα τα είδη βασικών ειδών, όπως γεννήτριες, θερμάστρες, κρεβάτια, κουβέρτες, ρούχα και είδη διατροφής. Η ομάδα του Polat Foundation έχει ήδη δημιουργήσει έναν προσωρινό χώρο στέγασης έκτακτης ανάγκης για 250 επιζώντες και συνεχίζει με ποικίλες δράσεις το έργο στήριξής της προς τις βεβαρημένες από το σεισμό περιοχές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/10/2025

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;