"Ivis 4": Ο Γιάννης Λουκάκος αλλάζει τη γεύση του Ψυρρή

Με πιάτα για κάθε ώρα της ημέρας σε σκηνικό αστικού εξωτισμού, το funky εστιατόριο με την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου φέρνει ανατρεπτική διάθεση στις γιορτινές μας βόλτες σε μια απ’ τις πιο ζωηρές γειτονιές του Κέντρου.

Ivis 4 Λουκάκος

Γνωστός για την ικανότητά του να στήνει συναρπαστικά εστιατορικά projects, ο Γιάννης Λουκάκος με το "Ivis 4" φέρνει μια καλοφαγική πρόταση που έρχεται να αλλάξει ό,τι είχαμε στο μυαλό μας για τη γεύση του Ψυρρή, σε έναν χώρο διακοσμημένο με τα πιο γοητευτικά στοιχεία της γειτονιάς. Μία μεγάλη τοιχογραφία από τον SimpleG, εμπνευσμένη από την φύση, μεταφέρει τον όμορφο κήπο της αυλής στο εσωτερικό, και τα επιλεγμένα ένα προς ένα αντικείμενα-αντίκες από τα παλαιοπωλεία της περιοχής, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα οικεία και ταυτόχρονα πρωτόγνωρη.

Ivis 4 Λουκάκος

Αντανακλώντας αυτήν την ανατρεπτικότητα μέσα από ένα fun comfort μενού που συνδυάζει την πολυπρόσωπη γοητεία της μεσογειακής κουζίνας, με την προσωπική ευρηματικότητα ενός σεφ που πάντα βρίσκει τον τρόπο να δώσει νέα πνοή ακόμη στις κλασικές συνταγές, ο Γιάννης Λουκάκος ξεδιπλώνει ένα καλοφαγικό παλμαρέ που ξεκινά από νωρίς το πρωί και μας σαγηνεύει μέχρι αργά το βράδυ.

Ivis 4 Λουκάκος

Το Breakfast & Brunch μενού συνδυάζει λαχταριστά classics όπως οι αφράτες ομελέτες ή τα πληθωρικά croque madame, με healthy επιλογές όπως τα δροσερά smoothie bowls ή τα αυγά ποσέ σε τραγανό πολύσπορο με αβοκάντο και baby πατάτες, δίνοντας στην ημέρα μας το ξεκίνημα που της αξίζει, ενώ το all day menu προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Ivis 4 Λουκάκος

Αφράτες σαλάτες και προτάσεις όπως το τυλιχτό πιτάκι με σιγομαγειρεμένο κοτόπουλο, γραβιέρα και σάλτσα γιαουρτιού είναι το ιδανικό αντίδοτο στις μεσημεριανές λιγούρες, ακριβώς τη στιγμή που χρειαζόμαστε λίγη έξτρα ενέργεια για να συνεχίσουμε τις γιορτινές μας βόλτες, ενώ πιάτα όπως τα bucatini με κοκκινιστό κοτόπουλο, ψητά ντοματίνια, φρέσκο θυμάρι και μυζήθρα, ο μουσακάς με αρωματική σάλτσα από μοσχαρίσιο κιμά, ψητή μελιτζάνα, αφράτη μπεσαμέλ με γραβιέρα και τραγανές πατάτες "άχυρο”, ή το φιλεταρισμένο λαβράκι με σαλάτα αγριομάραθου και πάστα αυγοτάραχου, είναι οι must taste επιλογές μας, που μαζί με ένα από τα μοναδικά signature cocktails, θα υπογράψουν το φινετσάτο dinner που χρειαζόμαστε, πριν τη βραδινή έξοδο σε μια από τις πιο ζωηρές γειτονιές του Κέντρου.

Ivis 4 Λουκάκος
Ήβης 4, Ψυρρή, 210 32 13 340
ivis4.com
IG: @ivis4restaurant 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.